Jump to content
Joriz

Is Watch Dogs de nieuwe Grand Theft Auto concurrent?


Het door Ubisoft gemaakte spel Watch Dogs komt volgende maand eindelijk uit. Al lijkt het op eerste indruk een shooter, zoals vele andere. In diverse previews, filmpjes en op ons forum is al echter de vergelijking met Grand Theft Auto gemaakt. Al speelt in het spel hacking een grote rol (alle stoplichten bijvoorbeeld op groen zetten), speelt dit spel zich af binnen de grote open wereld van de stad Chicago, waar je net zoals in GTA elke auto kan jatten, vrij rond racen en de inwoners van de stad het leven zuur kan maken. Daarnaast probeert Ubisoft Watch Dogs neer te zetten als serieus spel (in tegenstelling tot GTA clones zoals Saints Row) waarbij ook het verhaal een belangrijke rol speelt. Een groot verschil bij dat serieuze ten opzichte van GTA is dan ook dat het in leven houden en beschermen van mensen ook een grote rol speelt.

Aangezien Watch Dogs op 27 mei al uit komt is het natuurlijk de vraag of er een tegenactie gaat komen vanuit Rockstar Games. Al lijkt het me sterk dat er op dezelfde dag iets vanuit Rockstar gaat gebeuren is het mogelijk dat Rockstar Games een week daarvoor wel weer een grote update aan GTA Online uitbrengt. Denk hierbij dus aan The High Life Update of heel misschien toch eindelijk de GTA Online heists.

Mijn vragen dus aan jullie: Wat vinden jullie van Watch Dogs? Denken jullie ook dat het op Grand Theft Auto lijkt en verwachten jullie ook een tegenactie van Rockstar Games?

Story trailer van Watch Dogs

Watch Dogs ligt 27 mei in de winkels en is verkrijgbaar in vele edities voor Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U, Xbox 360 en Xbox One.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Ik heb die trailer nu al 60x gezien ofzo.. Alleen door dat ''Pegi 18'' :7 Slappe lach waardig.

Nee, Watch Dogs word geen concurrent voor GTA V, kijk eens hoe groot en hoeveel detail daar in zit (niet van de story gesproken).

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

ik denk dat ik hem ook wel ga halen alleen niet op de release datum. ik wacht dan wel een paar maandjes tot hij goedkoper is.dat deed ik ook met gta 5. toen was het een speciale kerst aanbieding,.toen was hij 49 euro in plaats van 60 dat scheelt toch weer een tientje. :klap:

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...