Jump to content

WK 2014 - Poule F


Dutchy3010

Recommended Posts

Arm Bosnië. Een goal onterecht afgekeurd gekregen, later een goal tegen en nooit meer kunnen terugkomen. Nigeria was in de tweede helft wel wat beter, maar hier had een gelijkspel niet misstaan. Over en uit voor Bosnië...? Ze hebben een kleine kans, maar toch.

Vond Nigeria ook in de tweede helft niet beter. Bosnië had meer verdiend... :(

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 49
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • MegaPilot

    9

  • Dutchy3010

    6

  • Cabyon

    6

  • thebig

    5

gallery_33831_41_57.png Nigeria - gallery_33831_41_144.png Argentinië

Wedstrijdnummer: 41

Poule: F

Datum: 25 juni

Tijd: 18.00u

Stadion: Estádio Beira-Rio, Porto Alegre

Na twee wedstrijden is alleen Argentinië zeker van een plek in de 1/8e-finales. Nummer drie is dan ook overbodig, behalve om de kers op de taart te zetten met groepswinst en eindelijk eens voor de volle 90 minuten overtuigend voetbal te tonen. Voor Nigeria daarentegen is deze wedstrijd allesbepalend: hij bepaald of de Nigerianen hen tweede plek behouden en zich bijgevolg ook plaatsen voor de knock-outfase.

In het ideale geval spelen ze gelijk of winnen ze zelfs, waardoor ze zich sowieso plaatsen (en bij winst nota bene groepswinnaar worden!). Het is echter geen ramp mocht dit niet het geval zijn. Iran moet bij verlies van Nigeria immers winnen tegen Bosnië-Herzegovina om de tweede plek van de Nigerianen af te snoepen. Het is maar zeer de vraag of het land dat dit WK bekend stond om zijn extreem defensief spel daarin weet te slagen.

De voorspelling van het WK 2014-team op deze wedstrijd is: 0-2.

(Maar feest op beide kanten van het veld, want ook Nigeria gaat door)

Wat verwachten jullie van deze wedstrijd?

Link to comment
Delen op andere websites

gallery_33831_41_136.png Bosnië-Herzegovina - gallery_33831_41_95.png Iran

Wedstrijdnummer: 42

Poule: F

Datum: 25 juni

Tijd: 18:00u

Stadion: Arena Fonte Nova, Salvador

Arena Fonte Nova, het stadion van dit WK waar per wedstrijd de meeste doelpunten vielen. Zal deze wedstrijd een primeur worden met wellicht minder doelpunten dan de voorgaande wedstrijden in Salvador? De mensen in deze stad zijn qua doelpunten enorm vermaakt, maar als we de statistieken erbij halen zien we dat we met deze wedstrijd twee ploegen krijgen die gezamenlijk dit gehele WK maar één doelpunt hebben gemaakt.

Voor Bosnië zal deze wedstrijd alleen nog gaan voor de eer, want dit team is uitgeschakeld voor de tweede plek. Door een arbitrale fout tijdens Bosnië-Nigeria verloor Bosnië die wedstrijd, maar had een doelpunt van Dzeko gewoon goedgekeurd moeten worden.

Voor Iran is deze wedstrijd van levensbelang om nog voor de tweede plek te gaan. De ploeg heeft dit WK nog niet gescoord en zal dus snakken naar doelpunten, want aan een gelijkspel hebben de Iraniërs niets. Wilt Iran doorgaan, dan zal het drie doelpunten tegen Bosnië moeten maken en zal Nigeria moeten verliezen van Argentinië.

De voorspelling van het WK 2014-team op deze wedstrijd is: 0-0.

Wat verwachten jullie van deze wedstrijd?

Link to comment
Delen op andere websites

Nou nou, een 0-0 bij Bosnië - Iran? Bosnië heeft toch wel een veel beter team dan FC Goochannejad. Ik hoop, en verwacht, dat Bosnië toch wel met twee of drie doelpunten verschil wint. Ik zet een 2-0 neer voor deze wedstrijd. Echter, ik snap de uitslag ook wel hoor; het WK zit vol met verassingen en Bosnië hoeft toch niet meer. Maar om nou Iran de volgende ronde te gunnen? Ik denk het niet.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...