Jump to content
Dutchy3010

GTA V komt deze herfst naar PC, Xbox One en Playstation 4!


Het nieuws waar we allemaal op gewacht hebben is eindelijk daar: GTA V komt deze herfst naar de PC, Xbox One en Playstation 4! Hoewel wij allemaal al bijna zeker wisten dat GTA V naar de PC zou komen, is deze bevestiging en de trailer toch een heel goed begin van deze week.

"Grand Theft Auto V voelt en ziet er nog beter uit door de kracht van deze nieuwe platforms.

We kunnen niet wachten totdat spelers de enorme wereld van GTAV kunnen ervaren met nog meer details."

Rockstar belooft niet alleen een port van de Playstation 3 en Xbox 360 versie naar de PC of de opvolgers van deze console, maar belooft eveneens grafische en technische verbeteringen om zo het maximale uit de apparaten te halen. Daarnaast zullen alle uitbreidindingen tot nu toe en Grand Theft Auto Online inbegrepen zijn!

Voor de PC versie zal ook de video editor, die we eerder al zagen in GTA4, ook in het spel zitten zodat je gemakkelijk zelf filmpjes kan maken in GTA5.

Gelukkig is het wel mogelijk om jouw "game progress" mee te nemen naar de nieuwe apparaten en is het dus mogelijk om je GTA Online personage over te zetten naar de PC, PlayStation 4 of Xbox One.

Of het afgesproken was om het vandaag bekend te maken blijft nog even gissen, aangezien Sony de GTA V versie voor de Playstation 4 aankondigde op E3.

sml_gallery_1_163_558144.jpg sml_gallery_1_163_367818.jpg sml_gallery_1_163_227862.jpg

De komende maanden zal er meer worden aangekondigd over de PC, Xbox One en Playstation 4 versie van Grand Theft Auto V. Houd GTAGames.nl in de gaten voor meer nieuws en geruchten!

Bewerkt: door Joriz

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Geweldig nieuws voor deze vroege ochtend!

Ik ben zeer benieuwd naar alle technische en grafische veranderingen, met de hoop dat we geen port voorgeschoteld krijgen als met de PC-versie van GTA IV.

Tevens ben ik zeer blij dat er een mogelijkheid is om je progressie over te zetten naar de next-gen consoles en de PC. Voor de GTA Online-spelers zal dit goed nieuws zijn, zodat ze gewoon verder kunnen gaan waar ze met hun character gebleven waren.

Wat niet in het nieuwsbericht genoemd wordt, is dat er, net zoals in de PC-versie van GTA IV, een geavanceerde Video Editor voor de PC-versie van GTA V op komst is.

Opmerkelijk is de tijd van uitgave van deze informatie. Het zal hoogstwaarschijnlijk samenhangen met de E3 in Los Angeles, waar deze informatie 20:30u lokale tijd werd vrijgegeven. Voor onze begrippen is dit natuurlijk even wennen, maar aan de andere kant kunnen we deze dinsdag gelijk mooi beginnen. :)

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Leuk nieuws, inderdaad. Zal weer een ongelooflijke boost geven in de verkoopscijfers, alleen al voor de PC. Nu weten de PC-gamers tenminste nog hoe lang ze nog moeten lijden.

Rustige trailer, trouwens. Geeft echt een goede sfeer.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Ein-de-lijk! Het eerste wat mij al gelijk opvalt is dat er VEEL meer verkeer is en dat de details behoorlijk opgeschroefd zijn. Het gras op 0:28 bijvoorbeeld.

Zouden we nu echte in de file kunnen komen te staan ;).

Zal het ook mogelijk zijn om op de ps4 met ps3-spelers in één lobby te zitten en visa versa?

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

OOWWWW YEAH

Ziet er goed uit! Zelfs de snelheidsmeters werken. GTA V lijkt nu écht af ;)

Inderdaad! Ik zag het ook de tweede keer! Betekent dat dat er ook een andere camera view komt, vanuit de auto?(rond 0:57). Of zou het alleen voor de trailer even gedaan zijn :puh:(de camera dan)

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...