Jump to content
Joriz

Speel nu het WK Voetbal in GTA Online!


Nu iedereen helemaal gek is van oranje en zelfs GTAGames.nl een speciaal FIFA WK 2014 forum heeft kan GTA Online niet achter blijven. GTA Online verandert de laatste dagen namelijk helemaal in de kleuren van de landen die meedoen aan het WK voetbal!

Het wordt nog gekker aangezien mensen met de Capture Creator de leukste jobs weten te maken in een WK jasje. Zo konden de Italianen van GTA Series het niet laten om weer een fantastisch filmpje te maken van de wedstrijd Italië - Engeland. Waarbij een zelf gemaakte capture job en slim monteerwerk is gebruikt. Mocht je deze job willen spelen dan kan je hem toevoegen op de PS3 of Xbox 360.

De LibertyKillerZ crew heeft een speciale Spanje - Nederland capture job gemaakt (PS3 versie). In het onderstaande filmpje waarin ik tegen de LibertyKillerZ crew speelde is goed te zien dat het voetballen er in GTA Online wat gewelddadiger aan toe gaat dan in het echt. puh2.gif

Mocht je zin hebben om GTA Online op de PS3 met andere Nederlanders te spelen dan kan je je opgeven voor de GTA Online meeting van dinsdagavond! We gaan onder andere racen, deathmatches spelen en natuurlijk capture jobs doen. Tevens kan je dinsdagavond live meekijken in de Chat!

Naast deze te gekke WK capture jobs is er ook een nieuwe update voor GTA Online onderweg. Ik verwacht hier binnen enkele weken meer nieuws over dus houd GTAGames.nl in de gaten voor meer informatie!

Bron gelikte filmpje:

Share this post


Link to post
Share on other sites


Recommended Posts

Had het al gezien, ik vind het heel mooi dat ze dit hebben proberen namaken, maar het heeft in feite al meer weg van Rugby en het is zeer chaotisch. Lastig om te zien wat er gaande is vind ik.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wij bij Death Incorporated zijn ook al in de stemming :puh:

wij lopen allemaal rond in oranje kledij met oranje wagens. alle de nederlanders toch, ikzelf loop als trotste belg een maand rond in zwart-geel-rode kledij en gele cheetah met rode rook :)

gisteren hebben we ook wat gevoetbald met mini-coopers :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoor ik daar nou iemand Fifa zeggen? Nee man. GTA natuurlijk, als je je potje niet kunt winnen doordat die keeper de ballen steeds tegenhoud schiet je toch gewoon even neer? Dat zouden meer mensen moeten doen. :bier:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...