Jump to content
Thundercover

Speedrun GTA2 op SGDQ2014


Deze week worden er weer volop games gespeeld bij de Summer Games Done Quick 2014. Tijdens deze marathon van games spelen verschillende gamers speedruns van bekende games als Mario, Zelda en Final Fantasy, waarbij je kan doneren. Alle opbrengsten van die donaties gaan vervolgens naar Artsen Zonder Grenzen.

Tijdens een evenement vol met zulke fantastische games kan Grand Theft Auto eigenlijk niet uitblijven en daar werd vandaag dus ook wat aangedaan: een speedrunner met de naam Kubelwagon speelde vandaag een speedrun van het goede oude GTA2. Je kan de speedrun hier terugkijken op Twitch.tv.

Get_Zitzaki_1.jpg

Altijd al willen zien hoe GTA2 zo snel mogelijk gespeeld kan worden? Dan is dit zeker een aanrader! En kan je geen genoeg krijgen van speedruns, dan kan je in dit topic links vinden naar speedruns van onder andere GTA: Vice City en GTA:III.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Echt vet om te zien dat nog steeds klassiekers worden gespeeld, nou, hoever je het spelen kunt noemen :puh:

Ik klikte even op de site en kreeg deze reactie in de chat onder de neus: "Kretsos: how are ppl still playing these games"

Durf te wedden dat het een jongetje is van 12-14 jaar dat opgegroeid is met games waarvan graphics belangrijker zijn dan de inhoud. Jammer :puh:

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...