Jump to content
Joriz

The Oceans Gang geeft deze zomer GTA5 weg!


Op 10 juni maakte Rockstar Games bekend dat GTA V deze herfst naar de PC, Xbox One en Playstation 4 komt. De hoogste tijd voor weer een mooie contest om GTA V te winnen!

Het is een heerlijke (sport)zomer in Nederland en zo ook op het forum. Voor de mensen die niet op vakantie gaan, hebben we een leuk alternatief. En voor de mensen die wél op vakantie gaan, hebben we een leuke aanvulling! The Oceans (een gang op dit forum) lanceert namelijk de The Oceans Zomerspelen!

De komende zes weken worden op woensdag en zaterdag diverse wedstrijden (spellen) georganiseerd. Hierbij valt te denken aan spelletjes op een spelletjes website of aan forumspellen. Daarnaast zijn er twee extra wedstrijdjes die je ten alle tijde kunt doen, aangezien wij begrijpen dat je op een vakantie niet mee kunt doen! Deze wedstrijden zullen elke woensdag en elke zaterdag online komen. In totaal zijn er dus 14 spellen, waarvan jouw 10 beste resultaten meetellen in het klassement. En dat is belangrijk, want er zijn hele mooie prijzen te winnen!

De aankondigingen van de wedstrijd vinden allemaal plaats in het The Oceans Zomerspelen-subforum. Kijk voor meer informatie over deze contest in het hoofdtopic van de The Oceans Zomerspelen.

sml_gallery_1_163_558144.jpg sml_gallery_1_163_367818.jpg sml_gallery_1_163_227862.jpg

Prijzen

Uiteraard zijn hele mooie prijzen te winnen!

Nummer 1: Gouden medaille + GTA V op console naar keuze + GTAGames muismat en stickers.

Nummer 2: Zilveren medaille + cadeaubon van €25,-.

Nummer 3: Bronzen medaille + cadeaubon van €10,-.

Doe jij mee? Uiteraard is het ook mogelijk om op een later tijdstip nog deel te nemen. Maar hoe meer wedstrijden je speelt, hoe meer kans op een goed resultaat en hoe meer kans op de fantastische prijzen hierboven!

Dus doe mee en win GTA V of één van de andere mooie prijzen!

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...