Jump to content

GTA Vice City - Random Chat


Dutchy3010

Recommended Posts

  • Reacties 399
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Svenie

    50

  • Dutchy3010

    42

  • ERRWINS

    37

  • herobriner007

    35

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vorig jaar heb ik tot mijn grote spijt Vice City en San Andreas weggedaan. Om de een of andere reden begon het de laatste tijd een beetje te kriebelen en zodoende heb ik ze vandaag gekocht via de PSStore. Het is redelijk prijzig, maar ik beleef er veel plezier aan tot nu toe! :)

Link to comment
Delen op andere websites

Vorig jaar heb ik tot mijn grote spijt Vice City en San Andreas weggedaan. Om de een of andere reden begon het de laatste tijd een beetje te kriebelen en zodoende heb ik ze vandaag gekocht via de PSStore. Het is redelijk prijzig, maar ik beleef er veel plezier aan tot nu toe! smile3.gif

Ik zou het nooit over mijn hart kunnen krijgen om zelfs maar één van mijn GTA games te verkopen, ook al speel ik het niet meer of beschik ik niet meer over de console om de game af te spelen. Ik heb nog steeds mijn allereerste VC cd-rom uit 2004 denk ik en tot mijn verbazing doet hij het nog steeds prima ondanks het feit dat het schijfje vol krassen staat en al volledig grijs gedraaid is.

Link to comment
Delen op andere websites

Heb ik iets gemist? Ik heb nog nooit iets vernomen van een hond in GTA Vice City? bekdicht.gif

schater.gif

Hahahahahhahahaha, ik lig ook in een scheur om je reactie, Erwin.

Aangezien ik Emotion wel 1000x geluisterd heb, wist ik gelijk waar Sven op doelde. :clown:

Link to comment
Delen op andere websites

Het is bij mij normaal ook altijd de bedoeling om zijmissies als "Taxi Driver" en "Paramedic" in het begin van het spel te voltooien, echter de laatste keer dat ik Vice City voor 100% heb uitgespeeld waren het de twee laatste zaken die ik voltooide. Taxi Driver is eentonig en wordt vooral frustrerend als je telkens van het meest noordelijke punt van het eiland naar het meest zuidelijke punt wordt gestuurd. Idem voor Paramedic, dat voor mij in elke GTA met uitzondering van CW voor de nodige problemen zorgt.

Ik speel deze zijmissies ook niet graag in Vice Beach (het oostelijke eiland) maar liever op Vice City Mainland vooral omdat je daar niet met het strand zit dat je verschillende malen moet oprijden. Oh was er maar een dorpje als Angel Pine in GTA San Andreas, dat zou dit allemaal veel sneller maken.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...