Jump to content

GTA San Andreas - Random Chat


Dutchy3010

Recommended Posts

Als je die voertuigen echter weet te bemachtigen tijdens de missies, kun je ze alsnog opslaan in je garage en dan behouden ze hun eigenschappen wél. Het gaat dan meestal wel ten koste van het verloop van de missie, maar goed.

Zelf heb ik nooit echt de drang gehad om speciale voertuigen te verzamelen, mijn garages zijn altijd puur bestemd voor voertuigen die ik daadwerkelijk ga gebruiken. Ik kan me herinneren dat Svenie in een livestream eens een nagenoeg onverwoestbare FCR-900 uit de missie T-Bone Mendez probeerde te bemachtigen. Een oersaai en langdurig karweitje, zelf zou ik nooit het geduld voor zulk soort dingen hebben. Het is wel gaaf om te zien dat er zoveel methoden zijn ontwikkeld om zulk soort voertuigen uit missies weg te pikken, onvoorstelbaar hoe dat soms wordt aangepakt. puh2.gif

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 656
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Dutchy3010

    71

  • ERRWINS

    55

  • VeryRealGirl

    54

  • .PhoeniX.

    51

Top Posters In This Topic

Posted Images

Zelf heb ik nooit echt de drang gehad om speciale voertuigen te verzamelen, mijn garages zijn altijd puur bestemd voor voertuigen die ik daadwerkelijk ga gebruiken. Ik kan me herinneren dat Svenie in een livestream eens een nagenoeg onverwoestbare FCR-900 uit de missie T-Bone Mendez probeerde te bemachtigen. Een oersaai en langdurig karweitje, zelf zou ik nooit het geduld voor zulk soort dingen hebben. Het is wel gaaf om te zien dat er zoveel methoden zijn ontwikkeld om zulk soort voertuigen uit missies weg te pikken, onvoorstelbaar hoe dat soms wordt aangepakt. :puh:

Die FCR-900 heb ik, evenals de Boxville uit dezelfde missie :)

Link to comment
Delen op andere websites

Wat bedoel je precies? Je moet deze 5 beta-missies wel zien als een toevoeging aan de 'gewone' storyline: de beta San Andreas bestond nagenoeg uit de storyline zoals wij die kennen, maar daar zaten onder andere deze missies nog tussen. Die zijn er later uitgehaald en zodoende staan ze bekend als de ''beta-missies''. Het is niet dat deze 5 missies één geheel vormen, maar ze zijn dus her en der uit de vroegere storyline gehaald. Vandaar er een wat grote sprong zit tussen bijvoorbeeld de tweede en de derde missie. :puh:

Link to comment
Delen op andere websites

Volgens mij zijn Beta-Missions moeilijker dan die normale beginmissies.

En wat mij opvalt: Na de 2e missie ga je gelijk naar San Fierro, terwijl dat normaal veel langer duurt.

Hoe bedoel je? Je gaat helemaal niet naar SF in de 2e missie.

Link to comment
Delen op andere websites

Nou, dat gaat een beetje op voor de helft van de missies in San Andreas, de game is niet echt zo sterk in het duidelijk maken waarom je alles doet. Zeker de missies van de Truth passen daar wel in en deze is daar geen uitzondering.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...