Jump to content

GTA III - Random Chat


Dutchy3010

Recommended Posts

  • Reacties 267
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Danger_dog_guy_7

    41

  • NickOwnage

    37

  • Nissan

    21

  • .PhoeniX.

    21

Dit gepraat over de cameramodus in een voertuig doet mij meteen ook denken aan het feit hoe vrij eenvoudig het was om drive-by's uit te voeren in de GTA's uitgebracht voor GTA IV. Alsof de kogels op magische wijze altijd het doelwit wisten te raken.

Link to comment
Delen op andere websites

Gisteravond weer de storyline opgepakt. Moet wel een groot gedeelte opnieuw doen. Zo heb ik nu net weer 'Turismo' gedaan, laat ik nou net de eerste keer aankomen kakken met een Diablo Stallion. :puh: Gelukkig staat er ook een Banshee vlakbij in de showroom, daarmee reed ik ze eruit.

Link to comment
Delen op andere websites

Een Diablo Stallion? Lijkt mij nog enigszins doenbaar, laat ons zeggen dat je met een hoop andere voertuigen had kunnen deelnemen die het nog een stuk uitdagender (lees: moeilijker) hadden kunnen maken. Wel goed dat je de missie bent gestart voor je "Last Request" hebt gespeeld, niets is zo irritant als beschoten worden met shotguns wanneer je door Saint Marks rijdt.

Link to comment
Delen op andere websites

Het ging aardig, maar het punt was wel dat mijn auto halverwege ontplofte en vervolgens mijn reis voor moest zetten in een Idaho. Vlak voor de finish werd ik nog ingehaald. De Stallion heeft echter ook heel veel onderstuur, als je een beetje een geschikte bocht wilt maken moet je wel heel veel het gas loslaten om uiteindelijk niet tegen een muurtje aan te botsen.

Link to comment
Delen op andere websites

Lol, voertuigen (voornamelijk auto's én bussen) zijn over het algemeen heel kwetsbaar in III. Als je bijvoorbeeld 'n aantal keer met een auto

tegen een random muur (aan)ramt staat 'ie al binnen een paar minuutjes in de fik. Maar om één of andere magische wijze explodeert je voertuig

niet als 'ie op de zijkant ligt, dit is in elk geval bij mij weleens een keertje gebeurd.

Tevens ben ik ook voor de eerste keer een (ouderwetse) bus tegengekomen op Portland. Wellicht klinkt het wat 'oud', maar ik was blij met die

vondst. Daarna had ik een aantal keer een rondje gereden om héél het eiland, en tenslotte had ik 'm uiteindelijk toch vernietigd omdat 'ie zo sloom

reed. :7

Link to comment
Delen op andere websites

Je kon 'm zeker ook niet opslaan in je garage? :puh:

Vandaag uiteraard weer verder gegaan met de storyline. Kwam er wederom achter dat de missies echt geen eitje zijn als ik voor mij zelf spreek. Trial by Fire is er zo een. Kostte mij toch twee pogingen om de missie te voltooien. Ene keer had ik te weinig tijd en de andere keer ging ik dood. Overigens bij de missie The Getaway viel mij wat op. Je moet daarin drie boeven afzetten bij de bank en vervolgens terugbrengen zonder wanted level. Alleen bij mij gingen er drie boeven de bank in en kwam er maar één terug. De missie was wel gewoon voltooid met één persoon. Is dat bij jullie wel eens voorgekomen?

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...