Jump to content

GTA III - Random Chat


Dutchy3010

Recommended Posts

  • Reacties 267
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Danger_dog_guy_7

    41

  • NickOwnage

    37

  • Nissan

    21

  • .PhoeniX.

    21

Ah oke, zo'n vermoeden had ik al. Dacht alleen niet dat dat ook al zo geprogrammeerd werd in GTA III. Ook gewoon de afgelopen twee dagen weer verder gegaan met de storyline. Inmiddels ben ik al verder gekomen dan ik ooit was. :puh: Wederom weer kennis gemaakt met de missie Kingdom Come, vind dat nog steeds de moeilijkste tot nu toe. Heb een half uur lang non-stop die missie achter elkaar gedaan om 'm te voltooien. Hij is dan misschien niet verplicht, maar wou eerst de zijmissies afronden voordat ik verder ging met het hoofdverhaal. Wat is nou eigenlijk de ideale strategie voor die missie? Het advies op WikiGTA wou niet echt helpen. Ik zelf heb het telkens geprobeerd door eerst een granaat bij het busje links voor je te gooien, vervolgens naar het busje rechts die net niet op de parkeerplaats staat, daarna doorgerend naar het busje die je in de cutscene ziet en als laatst nog het overgebleven busje midden op de parkeerplaats.

Link to comment
Delen op andere websites

Dit is een vrij makkelijke missie :)

Na de cutscene met de man die naar je toe rent, rij met je auto uit het steegje waaruit je kwam, ga naar rechts en dan boven de trap staan. Schiet daarna de Pony's neer met een RPG

Link to comment
Delen op andere websites

Terug naar de ingang van het parkeerterrein beveel ik ook aan, al is het maar voor het uitzicht en het feit dat je niet omsingelt kan worden vanaf daar, alle madmen komen namelijk uit dezelfde richting. Neem je M4 en knal de dichtstbijzijnde Pony stuk, loop een stuk verder en herhaal.

Link to comment
Delen op andere websites

Je kon 'm zeker ook niet opslaan in je garage? puh2.gif

Nope, helaas niet. Alhoewel ik 't zeker wel had gewild aangezien het voor mij een speciale vondst was. Maar ja, de garage op Portland was

net ietsjes te klein voor zo'n lompe voertuig, zelfs proppen werkte voor géén ene meter. :(

Link to comment
Delen op andere websites

Nou, ik heb GTA III voor het eerst uitgespeeld. Het is eigenlijk wel zonde dat ik hem nu pas heb uitgespeeld. Vond het toch wel een leuke GTA gezien er wel een interessant verhaal achter zit. Er zitten toch aardig wat open plekken in, zoals de vraag als Maria nu wel of niet wordt doodgeschoten door Claude. In het verhaal toont hij (logischerwijs) geen emoties voor haar, maar probeert haar wel te redden. De ironie die er dan achter zou zitten... anyway Vice City is nu aan de beurt.

Link to comment
Delen op andere websites

Ugh, het AI van de pedestrians laat zich 'nogal' te wensen over, zo rende bijvoorbeeld de politie domweg het water in wanneer ik me bevond op de

Les Cargo .. En als ik de Turtle Head Fishing Co. gebouw over probeerde te nemen gingen een aantal Triads-leden zomaar voor 't ingang zitten te staren. Maar anderzijds is het ook wel begrijpelijk waarom GTA III niet bepaald een AI heeft om over naar huis te schrijven. :puh:

Bewerkt: door .PhoeniX.
Link to comment
Delen op andere websites

Waaat?

De lastigste voertuigen uit alle 3D GTA's:

III: BP/FP/EP Bobcat, BP/FP/EP Cheetah.

VC: BP/FP/EP PCJ-600, UC Washington.

SA: AP Sultan, BP/FP/EP/MP BF-400, BP/FP/EP BF-400, AP Packer, FP/EP/DP/MP Police (alleen op PS2) AP Boxville, AP FCR-900, UC2 Burrito (als je de missie niet faalt), AP Maverick uit The Da Nang Thang, AP/UC Maverick, AP/UC2 Buffalo, AP Infernus (behalve op PS2), AP Firetruck (behalve op PC), AP Greenwood.

LCS: (Nooit gespeeld, maar ik kan wel 2 voertuigen noemen die lastig zijn) H Firetruck (alleen op PSP lastig), en H/TP/UC Banshee (alleen lastig op PS2)

VCS: PP/UC Pony, H/PP/TP/UC Sentinel XS, H/PP/TP/UC Bobcat, FP/PP Barracks OL, AP Yola, H/UC Boxville, FP/PP/TP/UC Cheetah.

Bewerkt: door VeryRealGirl
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...