Jump to content

GTA III - Random Chat


Dutchy3010

Recommended Posts

  • Reacties 267
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Danger_dog_guy_7

    41

  • NickOwnage

    37

  • Nissan

    21

  • .PhoeniX.

    21

Waaat?

De lastigste voertuigen uit alle 3D GTA's:

III: BP/FP/EP Bobcat, BP/FP/EP Cheetah.

VC: BP/FP/EP PCJ-600, UC Washington.

SA: AP Boxville, AP FCR-900

De Boxville en FCR-900 uit de missie T-Bone Mendez bedoel je? Die waren voor zover ik mij kan herinneren inderdaad een uitdaging om te bemachtigen. Heel wat frustraties gehad bij het wegschieten met de sawn-off shotguns. (wanted levels en verkeer dat uit het niets verschijnt) De zwarte Washington uit All Hands on Deck vond ik nog wel meevallen, maar de PCJ-600 is voor mij persoonlijk één van de aller moeilijkste uit de hele lijst die je hebt opgesomd. Deze heb ik niet zo heel lang geleden nog eens bemachtigd. Het meest frustrerende is als je het voertuig het hele eind naar de garage aan je safe house hebt zitten duwen in de veronderstelling dat je alles juist hebt gedaan om nadien bij het testen van de speciale eigenschappen tot de conclusie te komen dat er iets is fout gelopen. Dit voertuig heeft mijn speciale voertuigen project voor Vice City een hele lange tijd stilgelegd.

@Dotz: De Stretch uit Salvatore's Called a Meeting? Die is toch zo moeilijk niet?

28hh2lj.png

Link to comment
Delen op andere websites

De manier waarop ik de Stretch naar Staunton Island bracht is door hem vast te zetten aan de ingang van die xxx cinema rechts van Luigi's club en achterwaards te blijven rijden. Na verloop van tijd zak je door de grond en kom je terecht op de metrotunnel. Het kan gebeuren dat je naast de tunnel valt, maar dan moet je gewoon je positie een beetje corrigeren.

Link to comment
Delen op andere websites

Het is ook mogelijk door het water bovenop de Porter Tunnel te buggen, het voertuig in de garage van Portland te buggen of over de Callahan Bridge heen te springen (al vergt dat cheats).. Toch vind ik dit vele malen lastiger dan de cheetah hoor.. Elke keer dat je Turismo speelt heb je vier kansen om een cheetah te halen! De stretch vergt al gauw twee of drie pogingen, bij een ongeoefende speler wellicht al meer!

Link to comment
Delen op andere websites

Ik ben mij bewust van alle manieren om Staunton Island te bereiken, maar wat betreft de Stretch vind ik de manier die ik mijn vorige post beschreef veruit de makkelijkste, zeker voor mensen die weinig ervaring hebben in het verzamelen van speciale voertuigen. Ook al verpest je het zakken door de grond, je kan opnieuw blijven proberen totdat het lukt.

Daarnaast lijken "skills" mij niet zo heel belangrijk. Natuurlijk moet je een beetje kennis van de game mechanics hebben, maar waar het bij speciale voertuigen vooral om draait is geduld en doorzettingsvermogen.

Link to comment
Delen op andere websites

Tsja, bij sommige heb je wel skills nodig.

De H/TP/UC Banshee in de PS2 versie van LCS is onmogelijk zonder skills (deze is zeer makkelijk op de PSP versie, en in de Mobiele versie bestaat dit voertuig niet eens). De AP Firetruck in SA ook, behalve in de PC versie, daar is die erg makkelijk.

Bewerkt: door VeryRealGirl
Link to comment
Delen op andere websites

Mooi spelletje hoor! Heb hem net via Steam gekocht in een bundel met Vice City, San Andres, GTA IV en EoLC.

Klopt het trouwens dat je ingame niet op de map kan zien? puh2.gif Heel vervelend, haha.

Toevallig, ik heb hem ook vandaag aangeschaft, weliswaar voor de PS4. Was ook even vergeten dat er geen ingame map was, heb nog eventjes gezocht naar mijn ps2 hoesje in de hoop dat de kaart/poster er nog in zat, maar geen idee waar die ligt boos.gif

Blijf de missies van deze GTA zo vermakelijk vinden, met name door de grote voice-actors en de rauwheid waarmee sommigen dingen gebeuren. Voorbeeldje wat ik had opgenomen:

Was overigens van plan om de Platinum trofee te halen volgens deze guide. Liep alleen al vast bij step 1, wat zijn die Paramedic missies nog een uitdaging om te voltooien zeg, iemand paar tips?

Bewerkt: door FrankyFourFingers
Link to comment
Delen op andere websites

Doe Paramedic zo vroeg mogelijk zodat de gangs je niet haten.

Rij snel, maar niet te snel zodat je andere voertuigen kunt ontwijken.

Haal de achterdeur en passagiersdeur d.m.v de Ambulance tegen een muur aan te botsen eraf.

Maak een Ambulance DP bij de Crusher.

Bewerkt: door VeryRealGirl
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...