Jump to content
Joriz

Dit weekend is het San Andreas Flight School Event Weekend!


gallery_1_5_77054.jpg

Na de release van de San Andreas Flight School update voor GTA Online is het natuurlijk tijd voor een speciaal event weekend! Van vrijdag 22 augustus t/m zondag 24 augustus heb je de kans om tijdens dit speciale event weekend om extra veel geld, RP en exclusieve items.

EXCLUSIEF VRIJSPEELBARE 'HIGH FLYER' PARACHUTE

Alleen dit weekend kan je de 'High Flyer' Parachute rugzak vrijspelen (zie afbeelding hierboven). Om hem te krijgen dien je de "San Andreas Flight School Event" Playlist (te starten via het GTA Online menu) uit te spelen waarna je deze rugzak via Ammu-nation gratis kan afhalen.

ONTVANG DUBBEL RP EN DUBBEL GTA$ MET DE SAN ANDREAS FLIGHT SCHOOL EVENT PLAYLIST

Naast het scoren van die mooie parachute rugzak krijg je ook nog is dubbele GTA$ en dubbele RP bij elke Job die in de San Andreas Flight School Event Weekend Playlist zit. Om de playlist te starten kan je op de Event knop drukken tijdens het opstarten van GTA5 of bij playlists in het GTA Online menu bij Playlists bij de Rockstar Playlists de Event Weekend Playlist te kiezen.

DUBBEL GTA$ VOOR AIR RACES EN PARACHUTE JUMPS

Test je vliegskills die je nu dankzij de San Andreas Flight School hebt gekregen. Op alle luchtraces (met vliegtuigen of helikopters) en alle parachutejumps ontvang je nu dubbel GTA$!

DUBBEL RP VOOR HET VLIEGEN ONDER BRUGGEN TIJDENS AIR RACES

De mensen die echt kunnen vliegen ontvangen tijdens de Air Races ook nog is dubbel RP als je onder één van de vele bruggen in San Andreas doorvliegt.

'EXCLUSIEVE KORTING' OP LUXE HUIZEN, DIENSTEN VAN LESTER EN MERRYWEATHER SECURITY

Tijdens het event weekend ontvang je 25% korting op de volgende luxe appartementen in GTA Online: Del Perro Heights Apts 7 & 20 en 0120 Murrieta Heights. Al deze huizen hebben een garage voor tien auto's.

Lester is dit weekend ook 'liefdadig'. Hij geeft dit weekend kosteloos de locatie van vliegtuigen en helikopters die klaar staan in het spel. Bel Lester vanaf je telefoon en kies dan 'Locate a Plane' of 'Locate a Helicopter'.

Te lui om zelf ergens heen te rijden? Merryweather bezorgt dit weekend pickups met heli's voor de halve prijs. Al kan de piloot je ergens goedkoop heen vervoeren kan je natuurlijk ook de piloot neerknallen en dan zelf wegvliegen. puh2.gif

DUBBEL RP VOOR KILLS EN BONUS GTA$ TIJDENS GANG ATTACKS BIJ VLIEGVELDEN EN HANGARS

Dit weekend ontvang je tijdens de gangattacks van San Andreas International Airport Hangar en Sandy Shores and Grapeseed Airfields dubbel RP en een bonus aan GTA$ als je ze uitspeelt.

EVENT CRATE DROPS

De speciale kratten vallen weer dit weekend in het spel. In de kratten zit extra GTA$, RP bonussen, Miniguns, RPG's en Stickybombs.

THE #FLIGHTSCHOOL SNAPMATIC CONTEST

Ook de creatieve mensen krijgen weer een extra beloning. Maak een mooie Snapmmatic van het San Andreas Flight School Event Weekend en tag hem via de Social Club met #FLIGHTSCHOOL.

Rockstar Games zal hun vijf favoriete foto's belonen met GTA$ 1.000.000 en daarnaast met een exclusieve MILEHIGH nummerplaat voor op je auto. (kleine lettertjes)

THE #FLIGHTSCHOOL CREATOR COMPETITION

Als je beter bent in het maken van eigen Air Race jobs maak je ook kans op die GTA$ 1.000.000 en daarnaast met een AVIATOR nummerplaat. Bouw daarvoor dus je eigen Air Race Job en tag hem via de Social Club met #FLIGHTSCHOOL. (Kleine lettertjes)

EVENT WEEKEND OFFICIAL ROCKSTAR LIVE STREAM

Vrijdagavond houdt Rockstar Games weer een speciale livestream met deze keer GTA-fans Little & Cubed. Het event draait natuurlijk om vliegen en de nieuwe voertuigen die nu in het spel zitten. Lazlow zal deze keer weer aanwezig zijn voor alle hoog benodigde (flauwe) grappen en verhalen. De stream is vrijdagavond vanaf 22:00 te kijken via Rockstar Games Twitch

GEAR GIVEAWAY SWEEPSTAKES

Rockstar Games geeft dit weekend ook nog is twintig echte GTA5 en Rockstar Games T-shirts weg. Waaronder een Trevor Philips Industries T-shirt, Los Santos T-shirts, GTAV logo t-shirts en meer. Enige wat je hoeft te doen is je voor het einde van zondag op te geven via: http://socialclub.ro...ames.com/events. Ook Nederlanders en Belgen mogen natuurlijk meedoen met deze actie. (kleine lettertjes)

ALLE NEDERLANDERS VERZAMELEN

Ook wij Nederlandse fans gaan dit weekend meespelen. Geef je op voor een van de meetings of verzamelpunten in ons GTA Online forum en speel samen met Nederlandstalige fans.

Natuurlijk is dit niet het laatste event weekend. In de toekomst komen nog vele nieuwe event weekends en GTA Online updates. Houd GTAGames.nl dus in de gaten voor geruchten, nieuwtjes en andere info! smile3.gif

Bron: Rockstar Games Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

If a Canadian or Belgian resident is selected as a potential prize winner, he/she may also be required to correctly answer a time-limited mathematical question in order to win his/her prize.

Ik vraag me ten zeerste af waarvoor dit nuttig is...

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Klinkt als een captcha. Blijkbaar zijn er veel valse/robot inzendingen vanuit die landen. Al zie ik bijna nooit oplichting uit die landen. Meestal zie ik dat uit landen als China, USA, Rusland en Nederland.

Ik heb trouwens zin in dit weekend. Er zijn steeds meer leuke vliegjobs en die nieuwe straaljager is echt fantastisch om gewoon te stuntvliegen zoals in echte vliegshows. Echt cool dat GTA Online steeds diverser en uitgebreider wordt.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...