Jump to content
Joriz

GTA5 komt op 18 november naar next-gen (PC pas in januari)!


gallery_1_5_225513.jpg

Eindelijk weten we meer. De release datum voor de next-gen versie van Grand Theft Auto V is bekend! op 18 november 2014 komt GTA5 naar de PlayStation 4 en Xbox One. De PC versie komt helaas pas op 27 januari 2015. De next-gen en PC versie heeft natuurlijk een grote hoeveelheid aan technische en grafische verbeteringen om Los Santos en Blaine County nog meer tot leven te laten komen. De verbeteringen betreffende onder andere:

- Nieuwe wapens, voertuigen en activiteiten

- Meer wilde dieren

- Meer verkeer op de straten

- Compleet nieuw systeem voor gras, bomen en groen

- Verbeterde schademodellen, weereffecten en veel meer.

De PlayStation 4, Xbox One en PC versie zal ook zoals de afgelopen weken al duidelijk werd meer dan 100 nieuwe muzieknummers bevatten, tevens nieuwe DJ mixes en nieuw commentaar van de DJ's voor de 17 in-game radiostations.

Alle spelers die van te voren het spel bestellen (pre-order) ontvangen tevens $1,000,000 in-game geld verdeelt over GTA5 en Grand Theft Auto Online. (GTA$500K voor Story Mode en GTA$500K voor GTA Online).

Een hoop exclusieve voertuigen staan ook te wachten voor fans die terugkeren vanaf de PlayStation 3 en Xbox 360 versie inclusief zeldzame versies van voertuigen zoals de Dukes, Dodo zeevliegtuig en een snellere en meer manoeuvreerbare versie van de Blimp.

Tevens zijn er nieuwe activiteiten zoals het fotograferen van wilde dieren en het doen van nieuwe shooting range challenges bij de schietbaan. Als je dus al de huidige versie hebt gespeeld krijg je ter beloning een hoop extra bij de next-gen versie.

Betreffende GTA Online is het met de Playstation 4 en Xbox One versie mogelijk om met maar liefst 30 spelers te spelen. Daarnaast zal alle content van alle eerdere GTA Online updates natuurlijk bij het spel zitten en is het tevens mogelijk je karakter van de PlayStation 3 of Xbox 360 versie mee te importeren.

Voor meer details over de exclusieve content zie: Rockstargames.com/V/bonuscontent.

Een nieuwe trailer is ook onderweg! Deze staat nu online!

De onderstaande fancy screenshots zijn gemaakt met de PlayStation 4 versie (klik voor grote versie):

med_gallery_1_164_327635.jpg



med_gallery_1_164_268056.jpg



med_gallery_1_164_353952.jpg

Bron: Rockstar Games Newswire

Bewerkt: door Joriz

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Ja inderdaad wel jammer van die DLC Auto's overigens geen last van maar zou wel leuk zijn. Wel ook weer erg jammer om tot Januari te wachten voor de PC versie. Ik hoop dat je binnenkort bij verschillende winkels je Current gen GTA5 kan inleveren voor korting op de next-gen versie..

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...