Jump to content

The Witcher 3


Froodooo

Recommended Posts

  • Reacties 261
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Phoenyxar

    91

  • JasonStatham

    60

  • NickOwnage

    29

  • moechy

    24

Top Posters In This Topic

Posted Images

Je zit dan ook nog maar in Velen. Maar een sign als Aard is per definitie noodzakelijk in missies en zonder Yrden maak je gevechten met Wraiths en anderen onnodig lastig.

Zelf gebruik ik Axii zelden (heb er ook nooit upgrades voorgenomen, niet dat dat met mijn huidige Sign Intensity nog nodig zou zijn)

Link to comment
Delen op andere websites

Ik vind een ding wel heel raar. Ik ben momenteel Level 4 en ik ga op de verhaallijnmissies ook veel naar "?" locaties, vaak zitten daar Bandits van Lvl 7 en zelfs 1 Bilig Hag van Level 15. Ben ik nu gewoon te ver of loop ik verkeerd? Ik ben nu bezig met de missie vlakbij Heatherton. Waar kan ik het beste beginnen?

Link to comment
Delen op andere websites

Wel eerst: alles gedaan in White Orchard? Anders adviseer ik je voorzichtig te verkennen en te vluchten als het te zwaar is. De omgeving rond Mulbrydale is normaal gezien erg laag, hetzelfde voor Crow's Perch en Mudplough (en Crookback Bog, vanaf je +7 bent) Buiten het stukje bij Blackbough: blijf van de kusten weg, doe geen moeite voor alles ten Zuiden van Fyke Island, dat is allemaal LVL ±20, daar moet je met LVL 4 niets gaan zoeken. Kijk ook eventjes rond voor Sidequests (op Notice Boards of Random Encounters), er is er namelijk eentje in Velen van de Church of Eternal Fire van LVL 4.

Het zal wel eventjes duren, maar vanaf dat je LVL 8 voorbij bent zal je nagenoeg altijd iets onder je LVL kunnen vinden (qua Quests of locaties)

Link to comment
Delen op andere websites

Fijn, dankjewel! Ik ben nu inderdaad in Crow's Perch bezig met de Main Story. White Orchard is 100% completed (Op 2 Enemy Spawners destroyen na) Ondertussen al 5 Notice Boards voorbij geweest en daar missies weggehaald. Tot nu toe allemaal 6+ missies, dus ik ga verder met een aantal Side Quests en wat random exploren.

Lezen jullie ook alle Lore over missies, boeken etc? Ik vind het echt fantastisch om de diepte in te gaan met die boeken (deed ik bij Elder Scrolls ook)

Link to comment
Delen op andere websites

Dat doe ik in zekere mate wel ja. Ik zeg niet dat ik altijd alles 100% lees, maar ik probeer wel de achtergrond wat mee te krijgen. Het zit ook vol met grapjes en Easter Eggs, dus het is het zeker waard.

Mocht je een voedseltekort kennen: er is een veld ten Westen van Blackbough waar altijd 5-8 Wild Dogs (LVL 3?) spawnen. Free Raw Meat.

Link to comment
Delen op andere websites

Knap werk! Wat nu, alle trophies? Alle Gwent kaarten verzamelen?

Ik heb momenteel niet meer zoveel tijd om verder te geraken, wellicht dat ik de contracts en sidequests een beetje meer opzij moet schuiven voor de main quest, want moet dit spel wel deze maand uitspelen. Ben nu ook telkens minstens 5 levels hoger dan wat er aangeraden wordt voor de main quest. Sowieso moet ik even wat minder Gwent spelen, dat kaartspelletje werkt echt verslavend op me.. icon_cab.gif

Link to comment
Delen op andere websites

Wel, ik heb al een groot deel van de Achievements en alle Gwent-kaarten verzamelen gaat er niet inzitten. Ik heb blijkbaar ergens in de loop van het verhaal 1 foutje gemaakt waardoor ik ze niet allemaal meer kan hebben *traan rolt langs kaak*

En hoezo moet het deze maand uit?

Link to comment
Delen op andere websites

Dat is wel kut! Maar hoe is dat dan gebeurt, want ik wil ze ooit uiteindelijk wel allemaal hebben.

Ik denk dat ik volgende maand mijn handen vol heb aan Mafia 3, totdat The Last Guardian verschijnt, waar ik al toch een lange tijd op wacht. Eind november verschijnt dan eindelijk Final Fantasy XV, waar ik misschien al 4-5 jaar naar uitkijk. En dan zijn er ook nog wel wat titels die ik laat liggen voor een sale ooit puh2.gif

Dusja, ik hoop 'm voor 7 oktober wel uitgespeeld te hebben en de expansion packs zal ik ergens volgend jaar waarschijnlijk mee aan de gang gaan.

Link to comment
Delen op andere websites

Als ik het goed heb is er ergens in het begin nog een missie waar je indirect (dus niet aangegeven) een onetime Gwent Challenge hebt, die heb ik dus gemist als het goed is. Maar mogelijk kijk ik er nog eens naar of ik er een weg rond vind, wie weet.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...