Jump to content
Joriz

Flying Lotus terug met extra GTA5 muziek voor FlyLo FM!


GTAGames.nl afbeelding
De lijst met presentatoren en muziek die extra wordt toegevoegd aan de next-gen versie van Grand Theft Auto V wordt steeds langer en beter!

Al eerder bevestigde Cara Delevingne dat ze terug komt op Non Stop Pop FM. Ook de mannen van de band WAVES bevestigde dat ze terug zullen komen op Vinewood Boulevard Radio.
Tevens hebben Alchemist en Oh No extra muziek gemaakt die te horen is tijdens het spelen van de missies in GTA5 en de jobs in GTA Online. In totaal gaat dit zorgen voor meer dan 100 nieuwe gelicentieerde radionummers en vele uren nieuwe in-game muziek.

Afgelopen donderdag vertelde Flying Lotus (stoned?), in een GTA Online livestream van Rockstar Games, dat hij een meer dan 30 minuten lange mix heeft gemaakt voor FlyLo FM die gaat worden toegevoegd aan de next-gen versie van GTA5. Dit radiostation die vol met gemixte experimentele Electro, IDM en andere vage muziek is gevuld, om mee door de straten van Los Santos te racen, wordt dus nog beter en uitgebreider.
Als we de website Pitchfork mogen geloven zal de uitbreiding naast de muziek van Flying Lotus ook nieuwe muziek gaan bevatten van Krayzie Bone en MF Doom.

Of er ook weer nieuwe muziek van Tyler, The Creator en Thundercat wordt toegevoegd is nog niet bekend.

De Next-Gen versie van GTA5 komt op 18 november 2014 uit voor PlayStation 4 en Xbox One. De PC versie komt later uit op 27 januari 2015. De next-gen en PC versie hebben naast een hoop extra muziek ook vele andere verbeteringen waaronder flink verbeterde graphics, nieuwe wapens, voertuigen en activiteiten en daarnaast de mogelijkheid om GTA Online met maar liefst 30 spelers te spelen.

Kijk jij ook uit naar de nieuwe muziek van FlyLo FM of hoop je dat een ander radiostation flink wordt uitgebreid?

Bron originele foto: Simon Fernandez
Bronnen: Pitchfork en Rockstar Games stream met Flying Lotus, Thundercat & Oh No

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

Ene kant wel goed nieuws, maar echt jammer dat de PS3/Xbox360 geen nieuwe nummers krijgen.

Maar ik rijd standaard met de radio uit, want ik hoor constant elke keer dezelfde nummers, en ik word daar knettergek van :vp:

Share this post


Link to post
Share on other sites
GTA5VehicleFreak

Is het raar dat ik geen van al die namen ken?

Waarom licenseren ze niet een paar liedjes van Avicii of Coldplay ofzo?

Daar zit ik namelijk wel op te wachten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Waarom licenseren ze niet een paar liedjes van Avicii of Coldplay ofzo?

Gelukkig niet zeg. Dat is gewoon standaard *** muziek die iedereen al kent (no offence). Dat heb je bij veel EA spellen, dat je voordat je het spel opstart eigenlijk het nummer al niet meer aan kan horen omdat het nummer al op de radio is grijsgedraaid.

Rockstar Games kiest juist ook voor de iets minder bekende muziek en de opkomende artiesten. Zeker goed dat R* die steunt, op die manier heb je muziek die je tenminste nog niet direct zat bent en nog vele keren kan aanhoren.

Al zitten er nog zat hits in alle GTA's (bijvoorbeeld op Non Stop Pop FM) zitten er ook dus veel (toen) onbekende artiesten in. Denk maar aan de The Black Keys die zijn te horen in GTA4. Toen nog onbekend, maar nu toch redelijk groot geworden.

Ben er echt blij mee dat Rockstar Games nog meer muziek toevoegt, zo wordt het spel nog uitgebreider en diverser en kan ik weer kennis maken met nieuwe artiesten die wellicht binnenkort ook op de Nederlandse radio en festivals zijn te horen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wel leuk, die nieuwe muziek. Maar ik vind eigenlijk dat dit dan ook wel bij de PS3 en Xbox360 versie van GTA V mogen komen. Naar mijn mening zit er toch wat te weinig muziek in de 'basis'-game van GTA V.

Maar goed, dat zal er wel niet komen. Dit is waarschijnlijk voor velen nog een reden om ook de next-gen versie van GTA V aan te schaffen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

FlyLo FM is met afstand mijn favoriete zender in GTA V. Wel spijtig dat dat extra materiaal niet beschikbaar is op de Xbox 360. Maar wellicht dat ik het binnenkort elders kan beluisteren.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...