Jump to content

Voortgang achievements.


.Sharingan

Recommended Posts

Is het mogelijk om weer te geven hoever je al bent met bepaalde achievements? Dat er bijvoorbeeld het getal 75/100 bij Vintage komt te staan, in de main lijst.

Misschien is het ook handig dat je deze lijst als link in de header plaatst, voor easy acces.

Link to comment
Delen op andere websites

Ik vind het afdoen aan de waarde van een achievement. Je moet een achievement krijgen als je iets bereikt hebt. Met de achievement voor de GTA's wordt geprobeerd iemand te belonen voor de kennis van en de interesse in een bepaalde GTA. Dat wij daar een aantal posts aan hebben gehangen is simpelweg om het meetbaar te maken. Dat iemand 250 posts in VC heeft geplaatst betekent helaas niet gelijk dat diegene veel voor dat subforum betekend heeft (de twee die nu uitgedeeld zijn komt eigenlijk slechts door te posten in het voertuigen-spel-topic, dus zegt het eigenlijk nog niet zoveel), maar het is wel de eenvoudigste manier om het meetbaar te maken... Als je zo de nadruk gaat leggen op welke progressie je hebt in het aantal posts, leg je de nadruk op de simulatiemethode en niet zozeer het gedrag dat we willen stimuleren.

Nog afgezien van de technische problemen, bijvoorbeeld de druk op de server om het allemaal te controleren, bij te houden, op te slaan en te weergeven.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...