Jump to content

[Online] Random chat


ERRWINS

Recommended Posts

  • Reacties 574
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • ERRWINS

    59

  • Tommie59

    49

  • .PhoeniX.

    47

  • nolms

    39

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 1 maand later...

Na een paar jaar Grand Theft Auto Online spelen op een PlayStation 3 ben ik een tijdje geleden overgestapt op PlayStation 4. De nieuwe updates zijn wel leuk, maar ik merk wel op dat alles nogal duur is. Een van de goedkoopste kantoren is een miljoen dollar, nou zal het vast niet moeilijk zijn om dat bij elkaar te krijgen maar wanneer je pas later in het spel komt kan het nogal lang duren. Ik ben nu ook wel vaak bezig met de Rockstar Editor, eigenlijk een van de mooiste functies in het spel. Het komt erop neer dat je een video maakt van drie seconden of meer en dan de camera helemaal kan aanpassen, ik gebruik hem zelf niet voor video's maken maar ik vind hem wel erg fijn om bijvoorbeeld snapmatics te maken.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 weken later...

Weet iemand of je na een kantoor gekocht te hebben nog een gun locker kan toevoegen? En of dit dan ook nog dezelfde prijs is?

Ja, als het goed is kan je wanneer je al een kantoor hebt hem laten renoveren. Dan moet je naar de website gaan waar je het kantoor hebt gekocht, dus bij Dynasty op de kaart kijken, en je kantoor aanklikken op de kaart. Daarna krijg je een optie dat je het kantoor kan renoveren, weet wel dat de gun locker enorm nutteloos is, je koopt hem eigenlijk alleen voor de sier. Je kan dan eigenlijk beter het geld in cargo crates stoppen. Bewerkt: door Asphyxiated
Link to comment
Delen op andere websites

Mij lijkt de gun locker juist handig zodat ik in een voertuig niet langs al die kutpistolen moet om bij mijn AP Pistool te komen.

De kluis en de gun locker hebben beide geen enkel nut, zijn er alleen voor de sier.

Link to comment
Delen op andere websites

De geldkluis is puur voor de sier, maar de gun locker is inderdaad wel functioneel voor het 'opslaan' van wapens. Het enige wat je af moet vragen is of jij er een paar ton voor over hebt. Zoals eerder gezegd kan je de kluis in ieder geval ook na de tijd kopen.

Link to comment
Delen op andere websites

Het ergste is dat de kluis en wapenkamer steeds dicht zijn, echt zo nutteloos. Wat ik ook erg vind is dat ik mijn oude appartementen niet kan verkopen. Die gebruik ik nooit meer na de aankoop van office en garage voor CEO.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...