Jump to content

Forumrunner

Recommended Posts

  • Reacties 3.6k
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Phoenyxar

    418

  • thebig

    175

  • Ezra24rct3

    165

  • Basssss

    130

Top Posters In This Topic

Posted Images

Btw, er zijn veel mensen die het wel hebben gekocht. Die gast is erg rijk geworden door Minecraft, en het spel is nog in alpha en bied 50% korting aan. Het spel is wel de moeite waard om het te kopen.

Notch z'n PayPall account werd geblokkeerd omdat er €600.000 op stond, gelukkig voor hem werd 'ie later wel weer geopend. :puh:

@Leontjuh: Update je videokaart en Java, zet daarna in de instellingen de Render Distance op 'short' en Graphics op 'fast', kies vervolgens een handige control voor het instellen van de Fog. Nu moet ie al sneller gaan, als je nog steeds lagg hebt moet je de fog aanpassen met de control die je zonet hebt ingesteld. :bier:

Bewerkt: door Basssss
Link to comment
Delen op andere websites

Hoezo updaten mijn videokaart?? Moet ik dan een andere videokaart halen?

En hoezo updaten van Java? Ik dacht dat als je Java niet update dat je hem niet kon spelen, kun je me dan misschien een link geven van de nieuwste java??

Edit: Van de videokaart snap ik al;)

Bewerkt: door Leontjuuh-gta
Link to comment
Delen op andere websites

Je kunt gewoon Googlen naar Java hoor voor de nieuwe versie. Je kunt hem ook wel met een oudere Java spelen, maar misschien dat hij wat sneller is met een nieuwere Java.

Tsjah.. maar waar kan het nog meer aan liggen??

Want zoveel systeemeisen vereist dat spel toch niet? Want als je graphics ziet..

Link to comment
Delen op andere websites

Net een nieuw level laten genereren, en ik denk dat ik hiermee voortga. Een hoge rots met onderaan een meertje met zand, en daarrond dan weer grond met bomen. Ik ben nu in glas onderaan de rots een base aan het bouwen, en ga als die af en waterdicht is een waterval van de rots over mijn base in het meertje laten stromen. :)

Link to comment
Delen op andere websites

Logboek:

24 Sept 2010 20:36 :

Ik heb diamanten gevonden :dans: :dans:

24 Sept 2010 20:40 :

I died :-(

Ik heb ook net diamanten en redstone gevonden, zelfde geld voor dat obsidian. :engel:

Hoe maak je zo'n waterval? Of is dat ook al betaald?

Maak een emmertje van ijzer bij de werkbank:

X X X

I X I

X I X

X = Niks,

I = Ijzer.

Dan loop naar de oceaan en doe dan rechtermuisknopklik op het water met de emmer. Nu kun je het overal neergooien waar je wil met rechtermuisknop, bijvoorbeeld bovenop een berg: Zie hoe het water naar beneden probeert te stromen. :) Het neergegooide waterblokje is oneindig, dus je waterval zal ook niet ophouden met stromen.

Edit: Ik weet niet of dit kan in Classic mode eigenlijk, volgens mij kun je daar niet eens emmers maken. :puh:

Bewerkt: door Basssss
Link to comment
Delen op andere websites

Ha ha, Bierbuikje die is zeker vet...

Dankje Bassss het lag aan Java. Had ff geupdate en doetie het weer zonder te laggen. Alleen nu moet ik de boel een beetje leren. Weet iemand hoe je dat kistje kunt open waar je alles inkunt bouwen?? Met I lukt dat niet.

Edit: @ hierboven, Bierbuikje speelt Classic dus kan hij helemaal geen emmers maken en volgens mij kun je ook helemaal geen waterval maken bij Classic

Bewerkt: door Leontjuuh-gta
Link to comment
Delen op andere websites

Het spel vereist heel veel RAM geheugen, is mij verteld. Daarnaast is de engine zelf ook niet super snel. :bier:

Hoeveel RAM heb je dan ongeveer nodig?? Maar nu doet hij het gewoon goed, soms dat hij een klein beetje lagt, maar dat hoort bij zo'n spel met hele baggere graphics maar wel een verslavende gameplay:p

Link to comment
Delen op andere websites

Volgens mij toch wel zeker 1 à 2GB geheugen. De wereld is ongelooflijk groot, en hoewel zijn het zwakke graphics, elk van dat blokje moet toch steeds weer apart geladen worden. Dus als je heel ver kunt kijken, dan moeten er ook heel wat 'blokjes' geladen (en weergegeven) worden, en dat kost oa geheugen.

De Minecraft site ligt er weeral uit :S. Ik dacht dat Notch het f2p-weekend had georganiseerd om de servers te versnellen, maar de laatste tijd liggen ze er constant uit, en als de site het doet, dan gaat ie heel traag. Met €600.000 euro kan je toch wel enkele nieuwe servers kopen xD. Ik zag in één van de reacties van X dat Notch meer dan 2 miljoen zou verdiend hebben aan het spel. En bijna 800.000 geregistreerde gebruikers heeft (niet allemaal betalend uiteraard :puh:. Ongeveer 24% daarvan betaalde als ik het goed onthouden heb).

Bewerkt: door vice
Link to comment
Delen op andere websites

Ik ben nog altijd lekker bezig met het uitbreiden van mijn mijncomplex. Waar ik me wel een beetje aan stoor is het feit dat het zo snel nacht wordt. Zowel dag en nacht duren ongeveer tien minuten, maar je bent continu aan het haasten om je bouwseltje op tijd af te hebben, zodat je veilig binnen zit. Dit geeft het spel natuurlijk meer spanning, maar voor de echte bouwers onder ons was het leuk geweest ook een optie in te bouwen waarmee het altijd dag blijft.

En nog even over de emmers en de watervallen: deze zijn inderdaad alleen beschikbaar in de Alpha. Het zou me echter niets verbazen als Notch over een tijdje ook gewoon watersource-blokken toevoegt aan de Classic, want deze zijn wel erg handig bij het bouwen van tempels en dergelijke. We zullen zien.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...