Jump to content

Forumrunner

Recommended Posts

  • Reacties 3.6k
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Phoenyxar

    418

  • thebig

    175

  • Ezra24rct3

    165

  • Basssss

    130

Top Posters In This Topic

Posted Images

Het topic voor de server is hier te vinden.

Er is momenteel geen server, denk ik. Ezra had aangegeven hem even offline te halen, maar het kan zijn dat die weer elk moment online komt. Als je het topic in de gaten houdt, kom je het snel te weten.

Sinds Alpha is er toch... het een en het ander veranderd, ja :7 Ik denk dat als je 'm in die tijd gratis hebt aangeschaft en je nu nog het wachtwoord van je account weet, je gewoon de launcher kan downloaden en alle versies kan spelen die je wil. Zelfs als dat niet het geval zou zijn of je je wachtwoord vergeten bent, is het nog altijd meer dan de moeite om het spel te kopen.

Ik speel ook nog altijd op mijn eigen wereldje, helaas is mijn vorige project niet goed gelopen. Voor wie het niet zag: ik was een iron farm aan het bouwen. Helaas spawnden de iron golems niet zoals het moest en heb ik hem helemaal moeten slopen. Tijdens het slopen ben ik er in geslaagd 42 villagers te laten ontsnappen. Het was geen leuk werkje ze allemaal weer te vangen en terug in hun kotje te steken. Zeker niet toen ik er ook nog in sloeg 10 villagers te laten transformeren in zombie villagers. Omdat het zo'n saai werkje was, ben ik de afgelopen weken alleen maar sporadisch actief geweest: een beetje opruimen en dan weer uitloggen. Nu heb ik bijna weer genoeg villagers om een tweede poging te ondernemen. Hopelijk lukt het nu.

Link to comment
Delen op andere websites

Samen spelen vind ik ook veel leuker, maar helaas kan je bijna nooit projecten op lange termijn plannen, gezien de map regelmatig gereset wordt. Daarom dat ik een eigen single player wereldje leuker vindt. Ik kan zelf doelen voor me stellen die ik in de lange termijn waar kan maken, zoals de iron farm waar ik nu aan werk.

Wel, dat lijkt me te werken:

KuK15gJ.png

Link to comment
Delen op andere websites

Wel, uiteindelijk had ik toch enkele probleempjes met de iron farm, dankzij Optifine zouden de villages mergen als ik even weg was. Dus nu speel ik gewoon zonder Optifine en is dat probleem weer opgelost.

Daarna heb ik de opslagkamer een beetje ingericht, ik noem het Room of the Fallen Golems. Misschien dat ik nog wat kleine details aanpas, maar het concept zal wel gelijk blijven.

mhURIIQ.png

Zoals je ziet heb ik al een bescheiden voorraad iron ondertussen.

Link to comment
Delen op andere websites

Ga ik ook doen, maar de output van de golems is sowieso iron ingots. Zo'n double chest heeft ongeveer 2 uur nodig om op te vullen. Als ik dus een opslag van 1 double chest zou zetten, zou dat betekenen dat ik elke twee uur naar de farm zou moeten gaan om alles in iron blocks om te zetten. Nu heb ik een opslag waarmee in theorie zo'n 3 dagen projecten kan doen weg van de iron farm en alle iron die geproduceerd is mooi in chests zit.

Uiteindelijk ga ik ook nog een dropper op het einde van de hopperketting zetten die overtollig iron in lava/op een cactus dumpt, zodat ik geen problemen met overflow heb. Het gaat echter nog even duren voordat dat een rol gaat spelen, dus ik maak het later wel eens.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...