Jump to content
Joriz

Check de GTA Online Heists trailer!


Eindelijk is het zo ver. We weten eindelijk meer over de GTA Online heists waar je zelf online met je vrienden banken kan overvallen. Dankzij een exclusief artikel op IGN weten we nu eindelijk meer. Ryan Mccaffrey van IGN heeft namelijk de kans gehad om de heists al te zien en met hoofd missieontwerper Imran Sarwar van Rockstar Games te praten. Meteen is al duidelijk dat de heists meer zijn dan het zetten van een simpele kraak zoals al is te zien in de volgende trailer:

In het interview met Imran Sarwar komt naar voren dat het maken van de heists lastiger was dan verwacht. Het eerste plan was om de bank kraken uit GTA5 te pakken en dan coöperatief deze te kunnen spelen zodat je allemaal samen onderdeel was van de heists. Het probleem is namelijk dat bij multiplayer elke speler hget gevoel moet hebben dat hij belangrijk is en dat het saai zou zijn als je heel lang op jouw taak moest wachten. Dit was voor Rockstar Games dus een enorme uitdaging.

Na veel schaven en herschrijven zijn er uiteindelijk multiplayer heists ontstaan voor vier spelers waarbij je ieder een uitgebreide taak hebt. Het spelen van een heists levert meer dan $550,000 op! Dit bedrag dien je wel nog zelf onder te verdelen tussen de vier spelers. Maar het mag dus duidelijk zijn dat het flink wat geld oplevert.

med_gallery_1_147_84254.jpg

Wow, een vliegdekschip. Gaan we die overvallen?

In totaal zullen er vijf unieke heists zijn met een totaal van 20 missies. Dit zou moeten zorgen voor 20 uur aan nieuwe gameplay, al kan je het daarna nog zo vaak spelen als je wilt op vele andere manieren.

Al komen de heists gelukkig ook naar de oude consoles (PlayStation 3 en Xbox 360) zullen de spelers met een PS4, Xbox One en PC de heists ook in first-person kunnen spelen en bevat het op de nieuwe consoles natuurlijk ook meer details.

Daarnaast bevatten de GTA Online heists diverse nieuwe voertuigen en wapens die goed te pas komen bij een overval. Een deel kan je al in deze screenshots spotten en de bovenstaande trailer.

med_gallery_1_147_123925.jpg

Natuurlijk gaat overvallen in stijl met een masker op!

med_gallery_1_164_60408.jpg

Latex smurf is ook aanwezig

puh2.gif

med_gallery_1_164_53827.jpg

In een van de heists speelt de gevangenis een rol

med_gallery_1_164_63259.jpg

Ook deze super luxe jacht kun je overvallen

De heists komen helaas pas in het begin van 2015. Geen van de geruchten die op internet stonden waren dus waar. De heists zijn dus veel meer en we moeten dus helaas nog even wachten tot we het allemaal kunnen spelen. Binnenkort zullen natuurlijk nog meer details over de GTA Online heists en andere updates voor GTA Online bekend worden gemaakt. Houd GTAGames.nl dus in de gaten!

Bron: IGN

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Ow yeah. Thanks Joriz! :dans:

Eindelijk vertelt Rockstar meer over de Heists, ik ben zo opgelucht en super blij :*D

Maar is er al een specifieke Release Datum bekend?

Edit: Er zitten veel nieuwe voertuigen in bij de update zoals: De Hunter, SWAT-Tank, nieuwe vliegtuig.

Bewerkt: door bountyskull_10

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Mooie simpele trailer. Maar nu weten we tenminste wanneer het er ongeveer aankomt :tu:

Die foto van dat vliegdekschip is nice.

"I know you've been complaining, but you weren't ready". Well played, R*. De zeurpieten meteen de mond snoeren.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...