Jump to content

FTL: Faster Than Light


KoningJesper

Recommended Posts

header.jpg

Faster Than Light

awards.png

Wat is Faster Than Light?

Faster Than Light (FTL) is een strategiegame ontwikkeld voor PC, Mac, Linux en iPad. In het spel bestuur je een ruimteschip, dat dmv warpen dwars door verschillende sectors naar het einde van het universum moet komen om daar informatie af te leveren zodat de Federationniet vergaat. Ondertussen wordt jouw vloot achtervolgd door de Rebels. Het spel is ontzettend simpel in opzet, maar verschrikkelijk moeilijk om te halen. Dit komt mede doordat als je dood gaat je helemaal opnieuw moet beginnen.

20120916095123-ss_052d698926073e8d407a86.jpeg

Hoe werkt het?

Het spel is in topdown. Dat wil zeggen dat je het schip van boven ziet. Je kan verschillende crewmembers hebben die je verschillende taken kan laten uitvoeren. Zo kan je bijvoorbeeld je ene de motoren laten bedienen en de ander het schild laten repareren wat net in de fik is gestoken door rare groene alien-achtige slijmwezens. Als de pilot-kamer bezet is en de motoren het doen kan je via een map waren naar het volgende stukje. Het kan dat je daar midden in een gevecht komt met aliens of piraten. Maar het kan ook dat je mensen moet beschermen of dat er een shop is. Gevechten zijn turn based. Steeds als je wapens opgeladen zijn kan je die richten op de bepaalde kamers van de vijand zoals de wapenkamer. Ook kan je upgrades uitvoeren, zoals nieuwe wapens, extra schilden of geupgrade deuren.

468px-Hanger.jpgss_c3453b56a7146fc38e2030173f1b5bbcd1a4861e.1920x1080.jpg?v=1364589355

The-Vulcan-Laser-is-amazing-and-totally-worth-the-95-scrap.png

468px-Beacon_Map.jpg

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...