Jump to content
Joriz

Uitpakken: Een mysterieuze GTA5 doos van Rockstar Games!


med_gallery_1_246_303609.jpg

Zojuist ontving ik per post een zeer mysterieuze doos. Een zwarte doos met daarop het Grand Theft Auto V logo. De afzender bleek Rockstar Games te zijn. Rockstar Games heeft namelijk alle grote GTA-fansites een zeer bijzondere doos gezonden als dank voor de harde inzet. Je zou het bijna als kerstpakket kunnen zien. Tijd is om die doos open te maken om te kijken wat voor exclusieve goodies er in zitten. static.gif

med_gallery_1_246_162936.jpg

Elk pakketje van Rockstar Games bevat een 'With Compliments' kaartje met daarop het logo van Rockstar Games en hun adres in New York, deze keer is hij dus ook aanwezig. Onder het kaartje ligt duidelijk een heleboel verstopt. smile3.gif

med_gallery_1_246_154231.jpg

Het eerste wat ik aantrof was een doosje van Merryweather Security. Gelukkig dit keer geen gevaarlijke handgranaat van Rockstar Games, maar een Merryweather security mok. Handig voor bij de hete koffie, want als je er een hete drank in stopt schijnt aan de zwarte achterkant nog een geheime boodschap te verschijnen.

med_gallery_1_246_296946.jpg

Het tweede wat ik aantrof was een doos van het Epsilon Program. De Amerikaanse sekte waar je in GTA5 als Michael diverse rare opdrachten dient uit te voeren. Is kijken wat er in zit! puh2.gif

med_gallery_1_246_270738.jpg

Al falen mijn fotokunsten trof ik in de doos een The Epsilon Program kristalglas-piramide aan. Nu kunnen we echt zeggen dat illuminatie bevestigd is! Rockstar Games is echt duidelijk onderdeel van een illuminatie complot, anders zouden ze me nooit zo'n piramide toe zenden.

sml_gallery_1_246_76455.jpgsml_gallery_1_246_64503.jpg

Na wat doorgraven kom ik diverse kleinere items tegen waaronder een "The Brands of Grand Theft Auto V Sticker pack" en maar liefst twee button-sets waarvan één van Cultstoppers en het Epsilon Program en de andere met de radiozenders van GTA5.

med_gallery_1_246_60903.jpg

Kijk wat we hier aantreffen. Een Grand Theft Auto V stressbal. De detail zit hem vooral in de verpakking. Op de verpakking staat namelijk dat het volgens Dr. Friedlander helpt tegen o.a. auditie angststoornis, alien hand syndroom, leegte en zelfs gebrek aan leegte. Dat scheelt me dus toch weer een hoop bezoekjes aan die maar al te dure therapeut. Dat Michael deze stressbal niet eerder in het begin had gekregen, dat had een hoop missies gescheeld.

med_gallery_1_246_401599.jpg

Echt cool. Het Space Monkey masker als sleutelhanger. echt een cool bijzonder item van Rockstar Games.

sml_gallery_1_246_613046.jpgsml_gallery_1_246_432840.jpg

Als je een van de bioscopen van Los Santos bent ingelopen ben je deze nogal rare tekenfilm tegen gekomen over Martin, The Loneliest Robot in Great Britain. Nu is er dus een miniatuurtje van The Loneliest Robot in Great Britain gemaakt. Echter blijkt dit geen normaal miniatuurtje, maar tevens een 8 GB USB stick te zijn. Is die depressieve robot toch nog nuttig. puh2.gif

sml_gallery_1_246_1485861.jpgsml_gallery_1_246_90866.jpg

Natuurlijk kan kleding niet ontbreken. Rockstar Games blijkt ook weer diverse nieuwe t-shirts hebben gemaakt. Elke fansite heeft andere t-shirts ontvangen (er zijn dus vele nieuwe T-shirts door R* gemaakt). Zo zat er in mijn doos een T-Shirt van Fred's Pictures (de Disney parodie in het GTA Universum) en een T-shirt van de stad Los Santos, dat blijkbaar is gesticht in 1781.

med_gallery_1_246_246918.jpg

Helemaal onderop in de doos tref ik nog twee muismatten aan. Waarvan één van Lifeinvader en één van iFruit (Apple parodie in GTA). Goede vervangers dus voor mijn huidige GTAGames.nl muismat.

Bij dezen wil ik Rockstar Games super bedanken voor het toezenden van dit fantastische kerstpakket en daarnaast hun steun aan GTAGames.nl voor meer dan tien jaar!

Op naar 2015, naar een super nieuw fantastisch jaar. Een jaar waarin Rockstar Games vele nieuwe dingen heeft gepland voor de fans en we hopelijk een nieuwe Rockstar Games titel gaan zien!

Ik weet dat mensen het al gaan vragen, hoe kan ik zelf die goodies krijgen? Ik verwacht dat een deel van deze goodies binnenkort bij Rockstar Warehouse is te vinden (al is een deel zeer exclusief). Daarnaast zal ik de goodies natuurlijk delen met andere leden van het forum! Houd GTAGames.nl dus in de gaten voor een nieuwe prijsvraag zodat je één van de bovenstaande items kan winnen!

Share this post


Link to post
Share on other sites


Recommended Posts

Toen ik het plaatje van die stressbal zag dacht ik eerst dat het een kerstbal was. :puh:

Zitten leuke dingen bij, maar Joriz, schenk die mok eens vol met kokend water, ben wel benieuwt wat er tevoorschijn komt. :puh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Leuk joh, alle leden houden deze site staande en wat krijgen wij? Juist ja...

Een gratis sociaal platform om andere fans te ontdekken en meerdere prijsvragen per jaar waar net zaken als dit te winnen zijn.

Minder die negatieve instelling, daar bereik je echt niks mee! :o

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...