Jump to content

Oeuvre Award voor The Green Light District!


Dutchy3010

Recommended Posts

Gldlogo.png

Beste leden,

Zoals wij bij de uitreiking van de GTAForum Awards vorige week in de chat reeds hebben aangekondigd, hebben we voor de eerste keer in de geschiedenis van de GTAForum Awards een Oeuvre Award uitgereikt. Dit topic is bedoeld om de winnaar van deze Oeuvre Award extra in het zonnetje te zetten.

gallery_33831_60_18338.png

The Green Light District kon helaas niet meedoen aan de awards, hoewel ze wel genomineerd waren, in verband met te weinig activiteit dit kalenderjaar. Toch willen wij onze waardering voor dit project uiten. Ze hebben helaas nooit een award gewonnen, maar zo'n mooi project wordt dan wel redelijk ondergewaardeerd. Om deze reden hebben we besloten om een Oeuvre Award in het leven te roepen.

The Green Light District is een mod in ontwikkeling voor GTA San Andreas en GTA IV. De ontwikkeling van de mod is gestart in 2005 en is tot op heden nog volop aan de gang.

De mod omvat verschillende eilanden, waaronder het Downtown District, een eiland waarop je onder meer een vliegveld, casino's, discotheken, een bioscoop en nog veel meer kunt vinden; Rockford Island, een besloten jungle-eiland en het Lynx District, dat veel op het Downtown District lijkt. Naast de verschillende eilanden wordt ook druk gewerkt aan een geheel nieuwe verhaallijn, waarin de Zaibatsu een belangrijke rol speelt.

In december 2010 werd een eerste versie van de mod gelanceerd, een maand later volgde een tweede versie. Deze verhielp enkele kleine bugs die de mod bevatte, maakte de stad levendiger door de toevoeging van automobilisten en zorgde voor een reeks nieuwe wapens en voertuigen. Het werd zelfs mogelijk gemaakt om een biertje te drinken en in botsauto's te rijden. In september 2011 nam het project de mod Grand Theft Auto: Mafia Stories over. De belangrijkste eilanden van dit project worden grotendeels ongewijzigd opgenomen in The Green Light District, zij het onder een andere naam.

(WikiGTA)

Volgens de leader van GLD, Apple-Mac, komt er nog een fantastische allerlaatste versie van GLD uit:

De ALLERLAATSTE versie van The Green Light District (V2.0) wordt binnenkort gereleased. Na deze versie, trek ik de stekker uit het project die meer dan 10 jaar (Mafia Stories meegerekend) heeft geduurd. Ik wil iedereen van harte bedanken voor alle inzet en steun van het langst lopende project op gtagames.nl. Tim, Blastov, Nickonly, Mythbuster en vele anderen die in de loop der jaren hun steun hebben betuigd voor dit fantastisch project.

De reden tot het stopzetten na V2.0, is dat GTA San Andreas sterk verouderd is, en dat het niet langer zin meer heeft om er tijd en energie in te steken om er een volwaardig geclassificeerd project van te maken.

Houd dit topic in de gaten voor meer updates!

Apple-Mac

>>Klik hier om naar het topic van The Green Light District te gaan<<

Wij willen alle medewerkers bedanken voor enorme inzet al die jaren.

Van harte gefeliciteerd met deze Oevre Award. Iedereen die ooit meegewerkt heeft aan GLD; draag hem met trots!

Link to post
Share on other sites

Gefeliciteerd! :tu: Ook al heb ik nooit The Green Light District uitgeprobeerd, en ik weet gewoon dat dit een fantastisch project is.

En het is geheel terecht dat zo'n mooi project een Award verdiend!

Link to post
Share on other sites

Speciaal dat de ontwikkeling van zo'n ambitieus project nog jarenlang is volgehouden. Een oeuvre-award aan het einde van de rit maakt zoiets uiteraard helemaal af; van harte gefeliciteerd!

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

Jaaa erkenning voor mods is altijd mooi :D. Geweldig dat het toch nog ff afgemaakt wordt, hopelijk is deze award een steuntje in de rug om dat te doen. Succes ermee!

[Edit] Toepasselijk tijdstip waarop je dit topic hebt gepost, Jet ^^.

Edited by Puma
Link to post
Share on other sites

Moet hem eerlijk gezegd nog een keer proberen.

Maar van wat ik in het topic heb gezien, gelezen is het een knap staaltje werk!

Een welverdiende award naar mijn mening, en ben benieuwd wat de toekomst gaat brengen.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...