Jump to content

Oeuvre Award voor The Green Light District!


Dutchy3010

Recommended Posts

Gldlogo.png

Beste leden,

Zoals wij bij de uitreiking van de GTAForum Awards vorige week in de chat reeds hebben aangekondigd, hebben we voor de eerste keer in de geschiedenis van de GTAForum Awards een Oeuvre Award uitgereikt. Dit topic is bedoeld om de winnaar van deze Oeuvre Award extra in het zonnetje te zetten.

gallery_33831_60_18338.png

The Green Light District kon helaas niet meedoen aan de awards, hoewel ze wel genomineerd waren, in verband met te weinig activiteit dit kalenderjaar. Toch willen wij onze waardering voor dit project uiten. Ze hebben helaas nooit een award gewonnen, maar zo'n mooi project wordt dan wel redelijk ondergewaardeerd. Om deze reden hebben we besloten om een Oeuvre Award in het leven te roepen.

The Green Light District is een mod in ontwikkeling voor GTA San Andreas en GTA IV. De ontwikkeling van de mod is gestart in 2005 en is tot op heden nog volop aan de gang.

De mod omvat verschillende eilanden, waaronder het Downtown District, een eiland waarop je onder meer een vliegveld, casino's, discotheken, een bioscoop en nog veel meer kunt vinden; Rockford Island, een besloten jungle-eiland en het Lynx District, dat veel op het Downtown District lijkt. Naast de verschillende eilanden wordt ook druk gewerkt aan een geheel nieuwe verhaallijn, waarin de Zaibatsu een belangrijke rol speelt.

In december 2010 werd een eerste versie van de mod gelanceerd, een maand later volgde een tweede versie. Deze verhielp enkele kleine bugs die de mod bevatte, maakte de stad levendiger door de toevoeging van automobilisten en zorgde voor een reeks nieuwe wapens en voertuigen. Het werd zelfs mogelijk gemaakt om een biertje te drinken en in botsauto's te rijden. In september 2011 nam het project de mod Grand Theft Auto: Mafia Stories over. De belangrijkste eilanden van dit project worden grotendeels ongewijzigd opgenomen in The Green Light District, zij het onder een andere naam.

(WikiGTA)

Volgens de leader van GLD, Apple-Mac, komt er nog een fantastische allerlaatste versie van GLD uit:

De ALLERLAATSTE versie van The Green Light District (V2.0) wordt binnenkort gereleased. Na deze versie, trek ik de stekker uit het project die meer dan 10 jaar (Mafia Stories meegerekend) heeft geduurd. Ik wil iedereen van harte bedanken voor alle inzet en steun van het langst lopende project op gtagames.nl. Tim, Blastov, Nickonly, Mythbuster en vele anderen die in de loop der jaren hun steun hebben betuigd voor dit fantastisch project.

De reden tot het stopzetten na V2.0, is dat GTA San Andreas sterk verouderd is, en dat het niet langer zin meer heeft om er tijd en energie in te steken om er een volwaardig geclassificeerd project van te maken.

Houd dit topic in de gaten voor meer updates!

Apple-Mac

>>Klik hier om naar het topic van The Green Light District te gaan<<

Wij willen alle medewerkers bedanken voor enorme inzet al die jaren.

Van harte gefeliciteerd met deze Oevre Award. Iedereen die ooit meegewerkt heeft aan GLD; draag hem met trots!

Link to comment
Delen op andere websites

  • 3 weken later...

Jaaa erkenning voor mods is altijd mooi :D. Geweldig dat het toch nog ff afgemaakt wordt, hopelijk is deze award een steuntje in de rug om dat te doen. Succes ermee!

[Edit] Toepasselijk tijdstip waarop je dit topic hebt gepost, Jet ^^.

Bewerkt: door Puma
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...