Jump to content
  • Sign Up
Sign in to follow this  
Joriz

Spanjaarden maken Red Dead Redemption film!


De Spanjaarden van Zapruder Pictures hebben weer een meesterwerk gemaakt. Eerder maakte ze al een GTA Madrid parodie op Grand Theft Auto V. Nu hebben we ze het Rockstar Games western spel Red Dead Redemption nagespeeld. Afgelopen zomer hebben ze via Indiegogo bijna 9000 euro bijeen gekregen wat de korte film Red Dead Redemption: Seth's Gold opleverde.

Met dit budget hadden ze de mogelijkheid om in diverse landschappen van Spanje te filmen en kregen het zelfs voor elkaar te mogen draaien bij de

, waar Sergio Leone eerder bekende spaghetti western films maakte als
. Nu zou je denken dat de mannen van Zapruder Pictures voor het filmen van een western helemaal naar Amerika moesten, maar alle goede western films zijn rond de jaren 60 opgenomen in Spanje. In veel western films zie je dus geen Texas en Mexico, maar 'gewoon' de landschappen van Spanje.

Veel van het spel Red Dead Redemption is ook gebaseerd op de spaghetti western films van Sergio Leone. De mannen van Zapruder Pictures hadden dus het geluk dat ze niet al te ver van huis moesten voor het maken van deze mooie film.

In de film wordt een deel van het verhaal van Red Dead Redemption op professionele wijze nagespeeld. Naast hoofdpersoon John Marston, zie je bekende karakters voorbij komen waaronder grafrover Seth Briars en kwakzalver Nigel West Dickens. Natuurlijk hebben ze ook de benodigde wapens voor een goede schietpartij zoals je ook in Red Dead Redemption tegen komt. Dit alles leverde het onderstaande meesterwerkje op. loveit.gif

Mocht je Red Dead Redemption nog niet hebben gespeeld kan je dit fantastische GTA op een paard spel inclusief alle DLC's in diverse winkel krijgen voor PlayStation 3 en Xbox 360 voor minder dan 20 euro. Met forumleden spelen we Red Dead Redemption soms online samen, aangezien het net zo als GTA een uitgebreide multiplayer bevat. Het enige jammere aan dit spel volgens vele fans is dat het nooit naar de PC is gekomen. Al hopen vele fans op een spirituele opvolger voor de nieuwe consoles en PC. yep.gif

Bron film:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

Cash

Weet je wat, ik haal mn Playstation 3 weer van stal en ga RDR spelen. Wat een meesterlijk filmpje.

Share this post


Link to post
Share on other sites
GTAKevin023

Heel mooi gemaakt, maar sorry de stem van de acteur die John Marston speeld is 10x niks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
tazmania

Indrukwekkend zeg! Een klein meesterwerk. Alle details uit RDR, zoals de littekens op Marston's gezicht, zitten er ook in. En nog veel meer natuurlijk.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Die Hard

Een kleine 16.000 euro werd hieraan besteed... Wat een fantastisch resultaat! Net als Cash heb ik meteen zin om RDR weer uit de kast te halen. :puh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
.PhoeniX.

Ze hebben de korte speelfilm wel erg leuk in elkaar gezet, verder heb ik erg genoten van de video :*D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kaitjee98

Allemaal nog zo herkenbaar! Hopen op een vervolg van Red Dead Redemption. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...