Jump to content
Joriz

PC versie voor GTA5 weer uitgesteld! Heists komen op 10 maart!


gallery_1_5_96370.jpg

Rockstar Games blijft er maar mee bezig. Leek GTA5 nog even snel naar de PC te komen staat de release datum van de PC versie nu op 14 april! traantjes.gif

Online Heists

Om te beginnen met goed nieuws: Er is eindelijk een release datum voor de GTA Online heists. De heists komen op dinsdag 10 maart naar de PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4 en Xbox One en dus op 14 april naar de PC. Rockstar Games zal de komende weken nog meer bekend gaan maken over de heists. Al weten we al dat deze gratis DLC voor GTA Online vijf grote spannende roven zal bevatten die in totaal opgebouwd zijn uit twintig kleinere missies. Daarnaast brengt de heists nog diverse coole nieuwe voertuigen en wapens naar GTA Online

GTAV for PC

Dan het slechte nieuws: De release datum van Grand Theft Auto V voor de PC staat nu op dinsdag 14 april 2015. Rockstar Games biedt natuurlijk zijn excuses aan, maar blijkbaar kost het polijsten nog veel langer dan verwacht. Als heel klein goedmakertje krijgen alle spelers die het spel hebben gereserveerd wel GTA$ 200,000 in GTA Online extra cadeau, wat het totaal wat je aan gamegeld krijgt richting de anderhalf miljoen dollar brengt.

Volgens Rockstar Games is de PC versie van GTA5 de meest grafische en technische geavanceerde versie tot nu toe en kost het blijkbaar tijd om het op zo'n groot aantal verschillende hardware werkende laten krijgen. De PC versie krijgt namelijk het volgende wat consoles nu niet kunnen:

  • 1080p 60 fps resolutie
  • 4K resolutie ondersteuning (Ultra HD)
  • 3 monitor ondersteuning
  • NVidia 3D Vision (spelen met 3D-bril of 3D scherm)
  • Rockstar Editor waarmee je zelf filmpjes kan maken, bewerken en daarna uploaden naar Rockstar Social Club en YouTube.

De komende weken zal Rockstar Games ook nog meer bekend maken over de PC versie.

Om ons huilende fans nog een beetje blij te maken heeft Rockstar Games nu wel elf nieuwe screenshots van de GTA Online heists gepubliceerd.

Bron: Rockstar Games Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Ontzettend jammer en balen voor de mensen die met smart op de PC-versie van GTA V zit te wachten. Enigszins verbaast het me niet heel veel, Rockstar kennende. Anderszins duurt het nu wel erg lang. Als ze weten dat er nog een paar kleine dingetjes in de game zijn die niet goed werken en verder weinig invloed hebben op het spelplezier, kunnen ze dan niet overwegen om deze een paar weken later als patch uit te brengen?

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Tuurlijk Rockstar verkloot het weer voor de PC gamers... Begin langzamerhand m'n vertrouwen wel wat kwijt te raken voor R*.

Oja, het zou mij niks verbazen dat het later opnieuw wordt uitgesteld :7

En het is natuurlijk wel mooi dat ze al een specifieke datum hebben voor de Heists, dus ik zal de komende tijd wat meer gamen.

Hopelijk zullen de Heists niet zwaar gaan tegenvallen, alhoewel mensen daar constant over hypen. Bedankt R*.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...