Jump to content
Joriz

De nieuwe GTA Online Heists screenshots geanalyseerd!


med_gallery_1_164_204741.jpg

Pacific Standard Bank - Klik voor grote versie!

Naast het verdrietige nieuws dat de release Grand Theft Auto V voor de PC is uitgesteld naar 14 april was er gisteren ook nog positief nieuws. Aangezien we ons gisteren vooral focuste op het slechte nieuws gaan we nu verder met het positieve nieuws. Op dinsdag 10 maart 2015 komt de GTA Online Heists eindelijk uit!

De heists zullen uitkomen als gratis update voor GTA Online voor PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4 en Xbox One. Hiermee is het dus zowel op de oude generatie consoles als de huidige generatie (next-gen) consoles speelbaar.

De heists zullen vijf grote bankovervallen bevatten die zijn opgebouwd uit 20 kleinere missies. De heist dient door één persoon te worden gestart, diegene dient geld voor te schieten voor de aanschaf van items voor de heists, maar bepaalt dus ook hoeveel de andere 3 mensen krijgen die meedoen. Om een heist te kunnen starten of mee te kunnen doen dien je tevens minimaal rank 12 te zijn in GTA Online.

Al weten we dankzij de GTA Online Heists trailer al heel veel, waaronder het bovenstaande, heeft Rockstar Games gisteren elf nieuwe screenshots vrijgegeven die nog beter de details laten zien. Tijd om de nieuwe afbeeldingen is te gaan analyseren smile3.gif

Locaties van de heists

Aangezien de heists zijn opgebouwd uit meerdere kleine missies speelt alles zich niet op een plek af, maar is voorbereiding vereist over meerdere gedeeltes in het spel.

Het gebouw op de afbeelding bovenaan is ons allemaal bekend, dit is een bank midden in Los Santos waar je op dit moment al in kan, maar verder niets boeiends kan doen. Deze bank zal een belangrijke rol gaan spelen bij de Pacific Standard Bank Heist. In de afbeelding valt meteen op dat er bivakmutsen (Balaclava) in verschillende uitvoeringen aanwezig zullen zijn en de machinepistolen die met demper zijn uitgevoerd.

GTAGames.nl afbeelding
In de rechter afbeelding zie je op de achtergrond Humane Labs and Research Labs. Met deze heists kan je $670.000 (te delen door 4 man) krijgen. Hierbij dient waarschijnlijk data met een USB-stick te worden gestolen vanaf een computer binnen dit onderzoekslaboratorium.

De onderstaande afbeelding is echt kwijl. In de trailer konden we al zien dat je een Hydra straaljager op een vliegdekschip moet jatten. In de onderstaande afbeelding zie je pas echt goed hoe immens groot dit schip is en dat je voor het jatten van de straaljager blijkbaar in een rubberbootje er heen dient te varen. Onduidelijk is nog steeds of je de straaljager ter voorbereiding nodig hebt van een andere heists of dat je juist de straaljager jat omdat je er veel geld voor kan krijgen.

med_gallery_1_164_75239.jpg

Voertuigen voor de Heists

Het lijkt er nu op dat de heists zeker vijf nieuwe voertuigen gaat brengen. In de nieuwe screenshots worden drie voertuigen duidelijk in beeld gebracht:

GTAGames.nl afbeelding
Eerst dacht ik dat de motor op de linker afbeelding de Akuma was. Echter lijkt dit een variant te zijn op de zeldzame Principe Nemesis, die al in het spel is te vinden. Of de motor een andere naam gaat hebben of als variant wordt aangemerkt is nu nog onduidelijk al ziet hij er in het zwart wel heel cool uit.

GTAGames.nl afbeelding
De helikopter in de rechter afbeelding komt met de GTA Online Heists update nieuw in het spel en is duidelijk gebaseerd op de Huey helikopters (Bell UH-1) die tijdens de Vietnam oorlog zijn gebruikt zoals tevens te zien is in de film

. Al is de helikopter gelukkig met Minigun uitgevoerd lijkt hij net zo als in het echt ongepantserd te zijn.

Met de onderstaande afbeelding komt de zwaar bepantserde nieuwe wagen beter in beeld. Al heeft deze wagen heel veel weg van een SWAT voertuig zal je hier juist als crimineel een kraak mee te gaan zetten. Dit voertuig wil je zeker hebben bij het uitvoeren van een kraak. loveit.gif

med_gallery_1_164_42887.jpg

Nieuwe wapens voor de Heists

GTAGames.nl afbeelding
Al heb ik totaal geen verstand van wapens vond ik in trailer al een seinpistool die je kan gebruiken om andere te signaleren. In de onderstaande afbeelding is echter een nieuw type machinegeweer te zien die je blijkbaar op de rebel kunt monteren.

Van de rechter afbeelding dacht ik eerst dat het pistool mogelijk nieuw was omdat Rockstar Games hem expres overduidelijk in beeld brengt. Als je echter goed naar het wapen kijkt staat er het merk Hawk&Little op. Als je naar de huidige handwapens kijkt zie je ook snel dat dit het normale pistol is die uitgevoerd is met een demper.

med_gallery_1_164_366084.jpg

Nieuwe kleding voor de Heists

Nu blijven er nog drie afbeeldingen over waar voornamelijk nieuwe kleding in beeld wordt gebracht en mogelijk ook nieuw wapens. De 'modekleur' is met de heists duidelijk zwart, aangezien je dan natuurlijk het minste opvalt. In de afbeelding waar twee criminelen voor het Velum vliegtuigje staan heeft de linker een shirt aan heeft met kevlar bescherming. Al houdt dit shirt duidelijk geen kogels tegen werkt het mogelijk wel tegen steekwonden. Daarnaast hebben beide heren fingerless gloves aan hun handen waar GTA-fans al jaren naar vragen.

In de afbeelding waar de man tegen de schutting staat met bivakmuts lijkt het er op dat je in een van de missies mogelijk iets tegen The Lost Motorcycle Club dient gaan doen.

De laatste afbeeldingen waarbij vier lui met windjacken staat laat nog eens duidelijk zien hoe anders je je kan kleden en doet mij echt verlangen naar deze grote update waar we al meer dan 500 dagen op wachten.

sml_gallery_1_164_64475.jpg sml_gallery_1_164_10274.jpg sml_gallery_1_164_201399.jpg

De komende weken gaat Rockstar Games trouwens nog meer details bekend maken over de heists. Houd onze website dus in de gaten voor meer informatie. smile3.gif

Heb je zelf wat gespot in deze nieuwe screenshots? Zet het dan neer als reactie op dit nieuwsbericht!

Share this post


Link to post
Share on other sites


Recommended Posts

Over de vingerloze handschoenen, deze kunnen alleen gedragen worden bij de outfit die ze aan hebben, namelijk die van de LTS update. Verder is dit zeer bruikbare informatie! Goed werk! :tu:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het spelen gaat denk ik wel vlot, maar hou verloopt dat plannen. Is het in cutscenes, of net als in storymode dat de leider alles selecteerd? Ben benieuwd, maar ziet er wel interessant uit! :*D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...