Jump to content
Joriz

Oh No komt naar Nederland + Win kaartjes voor het concert!


GTAGames.nl afbeelding
Goed nieuws voor fans van de muziek van Grand Theft Auto V. Op 7 april treedt Oh No op in poppodium de Helling en GTAGames.nl mag daar kaartjes voor weggeven!

Als je Grand Theft Auto V hebt gespeeld zal je de muziek van Oh No zeker hebben gehoord. Oh No is samen met The Alchemist namelijk in meerdere Grand Theft Auto's terug te vinden. Zo is het nummer Bassheads onder de naam Gangrene te horen in GTAV op Radio Los Santos, al zal je de muziek van Oh No vooral (onbewust) kennen aangezien zijn muziek ook bij de missies en jobs is te horen in GTA5 en GTA Online. Deze muziek hebben Alchemist, Oh No, Tangerine Dream en Woody Jackson namelijk speciaal voor Grand Theft Auto V gecomponeerd en ingespeeld.

Tevens komt op 14 april met de release van de PC versie van Grand Theft Auto V nog meer muziek van Oh No naar het spel op het nieuwe radiostation The Lab.

Op 7 april komt Oh No echter al met een optreden naar Nederland! Volgens de Helling wordt dit een unieke avond met twee topartiesten van het undergroundhiphoplabel Stones Throw records! Oh No is wat je noemt caleidoscopisch: hij maakte albums als Dr. No’s Experiment (volledig gevuld met gesamplede Turkse, Libanese en Griekse muziek). Guilty Simpson hoort bij het Detroit-collectief Almighty Dreadnaughtz en werkte veel met (wijlen) producer J Dilla. Zoals de titel van zijn debuut Ode To The Ghetto (2008) al doet vermoeden: dit is recht voor je raap hiphop op z’n best!

Nu mag GTAGames.nl maar liefst twee keer 2x2 kaartjes inclusief gratis consumpties weggeven voor dit concert in de Helling (Utrecht). Wil jij kans maken op kaarten voor het concert van Oh No? Het enige wat je hoeft te doen is drie simpele vragen over Oh No te beantwoorden! Alle leden van GTAGames.nl mogen meedoen en inzenden tot en met zondag 29 maart 2015.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...