Jump to content
Joriz

GTAV trailer nagemaakt in Cities: Skylines!


Het stedenbouwspel Cities: Skylines is nog geen twee weken uit en nu al worden de fantastische dingen gemaakt. Vorige week bouwde Grockefeller al heel Los Santos tot Blaine County na in dit fantastische nieuwe spel. Nu heeft IGN aan de hand van deze map en een first person mod de originele Grand Theft Auto V trailer nagemaakt. Al komt het niet geheel overeen is het resultaat echt knap. Vooral omdat het spel Cities: Skyines maar door 12 mensen is gemaakt en dit soort dingen nooit door de makers waren bedacht en mede dankzij mods toch mogelijk zijn. :)

Ik hoop echt dat modding van de PC versie van Grand Theft Auto V net zo makkelijk wordt als Cities: Skylines. Dit soort mods voegen echt een extra dimensie aan een spel toe.

Mocht je ook fan zijn van Cities Skylines dan ben je welkom in onze Cities Skylines discussie, Los Santos voor Cities: Skylines is te downloaden via Steam Workshop.

Bron:

Share this post


Link to post
Share on other sites


Recommended Posts

Ziet er wel tof uit en volgens mij is er best wel wat tijd in gestoken (ik ken niets van Cities: Skylines, dus ik weet niet of dit makkelijk te maken is of niet?).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...