Jump to content
Joriz

Meer informatie over de nieuwe GTA5 Rockstar Editor!


gallery_1_5_80730.jpg

Een van de dingen die exclusief naar de PC versie van Grand Theft Auto V komt is Rockstar Editor. Met Rockstar Editor kan je zelf filmpjes maken in GTA5. Dankzij een filmpje van GameSpot weten we al dat deze video editor zeer uitgebreid wordt. Nu zijn ook de eerste afbeeldingen en informatie opgedoken op de website van Rockstar Games zodat we nog beter weten hoe deze editor er uit gaat zien.

Het is dus mogelijk je spel op te nemen. Dit door het handmatig te doen of gebruik te maken van de Action Replay-optie. Met de Action Replay-optie wordt automatisch steeds de circa laatste 30 seconden opgeslagen zodat je dit kan terugkijken en in een filmpje kan gebruiken.

Director Mode

De editor van Rockstar Games gaat dus een stapje verder. Met de Director Mode kan je je eigen complete scenes opbouwen en spelen. Je kunt hierbij zelf kiezen uit honderden karakters waaronder de personages uit het verhaal (Story Characters) en willekeurige mensen die in Los Santos en Blaine County over straat lopen. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om dieren te kiezen, waardoor je zelf bijvoorbeeld als een hond in je filmpje kan rondlopen. Natuurlijk als je een scene maakt kan je ook de locatie, het tijdstip, het weer en veel meer instellen.

gallery_1_5_8083.jpg

Clip Edit Mode

In deze mode kan je echt zelf e camera bewegen of van vaste camerastandpunten gebruik maken. Daarnaast kan je camera effecten toevoegen zoals een schudden camera, focus en filters. Ook is het mogelijk om audioniveaus aan te passen.

gallery_1_5_50061.jpg

Project Timeline

Zodra je wat leuke scenes hebt kan je ze natuurlijk achter elkaar plakken, bijsnijden en hiervan een doorlopend verhaal maken. Daarnaast kan je extra drama toevoegen door gebruik te maken van de missiemuziek van GTA5. Deze kunnen ook nog eens in intensiteit worden aangepast zodat de muziek rustiger en wilder wordt afhankelijk van de scene.

gallery_1_5_2848.jpg

Delen

Als je filmpje af is dan komt natuurlijk het aller belangrijkste. Dat andere mensen hem ook kunnen zien. Daarom kan je het ook direct delen via youTube en Rockstar games Social Club zodat andere leden van GTAGames.nl je filmpje hier kunnen bekijken. smile3.gif

Aan de informatie te zien wordt Rockstar Editor zeer uitgebreid en werkt deze toch nog redelijk makkelijk. Ik ben echt benieuwd hoe veel coole filmpjes er de komende tijd voorbij gaan komen. thumbsup2.gif

Bron: Rockstar Games

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...