Jump to content
Joriz

Grand Theft Auto V vanaf dinsdag 01:00 te spelen op PC!


gallery_1_5_91918.jpg

"They are listening!"

Of dit nou goed of slecht nieuws is weet ik niet. Maar voor de PC versie van Grand Theft Auto V is online activatie vereist. Hiermee krijg je toegang tot Rockstar Social Club voor uitgebreide statistieken, het delen van je snapmatics en natuurlijk voor het spelen van GTA Online. smile3.gif

Deze activatie is dus nu nog niet actief. Mocht je jouw exemplaar te vroeg binnen krijgen of nu al compleet hebben gedownload kan je GTA5 dus nog niet spelen. Gelukkig weet Rockstar Games antwoord te geven op deze vraag wanneer we het wel mogen spelen. Op dinsdag 14 april gaat alles om 00:00 British Summer Time online en kunnen we vanaf dan activeren en spelen. Met een heleboel gereken komt dit neer op maandag 13 april om 19:00 in New York en dus dinsdag 01:00 in Nederland. Mocht je voor je gevoel dus GTA5 eerder willen spelen moet je dus naar het westen vliegen. Al zal dus iedereen exact op hetzelfde moment online komen.

Nu hopen dat Rockstar Games deze piek aankan en dat het activeren vanaf 01:00 op dinsdag voor ons allemaal snel en zonder problemen werkt. loveit.gif

Mocht je de digitale versie hebben gereserveerd is het al mogelijk deze te downloaden. Indien je vragen hebt over de PC versie van GTA5 of met een probleem zit ben je natuurlijk altijd welkom op ons GTA Forum.

Bron: Rockstar Games Support

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

...Mocht je voor je gevoel dus GTA5 eerder willen spelen moet je dus naar het westen vliegen. Al zal dus iedereen exact op hetzelfde moment online komen.

Nu hopen dat Rockstar Games deze piek aankan en dat het activeren vanaf 01:00 op dinsdag voor ons allemaal snel en zonder problemen werkt. loveit.gif

Dank je voor 't idee. 'k Ben vast een ticket aan 't kopen. :cya:

Aan de andere kant:

Zeg dat je om 14:00 thuis bent op dinsdag en je wilt GTA V activeren. Dat zou toch moeten kunnen dan? Sterker nog, een gemiddeld persoon is pas om 18:00 - 19:00 thuis. Dus ik denk dat een groot deel van de wereld dan wel het spel heeft geactiveerd, waardoor activeren probleemloos zou moeten gaan.

Bewerkt: door kelwin

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Ik ken het wel hoor. Als de game nog niet te spelen is omdat 'ie nog niet uit is, dan kun je tenminste überhaupt nog niet spelen. Nu zou het kunnen dat de game zo aan je blijft trekken dat je er toch voor zwicht, je studie aan de kant schuift en volle bak gaat zitten gamen.

Zelfdiscipline is lastig.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...