Jump to content
Joriz

Bill Paxton beantwoordt vragen over Grand Theft Auto film!


gallery_1_5_13071.jpg

Bill Paxton heeft nog niet helemaal door dat R* de film niet wilt zien puh2.gif

Gisteren heeft Bill Paxton bij de The Wall Street Journal vragen beantwoord over de Grand Theft Auto dramafilm van de BBC. Bill Paxton (Apollo 13, True Lies, Spy Kids) gaat in de film de rol van advocaat Jack Thompson op zich opnemen.

De 90 minuten lange dramafilm is enkele weken terug door de BBC in Kaapstad opgenomen en wordt later dit jaar, als alles goed gaat, uitgezonden op BBC2 met de titel Game Changer. In deze film wordt het verhaal laten zien hoe GTA's creatief genie Sam Houser (de directeur van Rockstar Games) die wordt gespeeld door niemand minder dan Daniel Radcliffe (Harry Potter) er voor zorgden dat deze 'gewelddadige' gamereeks Rockstar Games liet uitgroeien naar miljardenbedrijf. Bill Paxton is duidelijk de tegenspeler in de film. In de onderstaande video legt hij duidelijk uit wat zijn rol als Jack Thompson in gaat houden.

GTA vragen starten op 00:35

Aan het verhaal van Bill Paxton te horen wordt het dus echt een interessante film, die zich mogelijk wel op één punt van de Rockstar geschiedenis gaat focussen. De discussie van vrijheid van meningsuiting voor in een dramafilm lijkt mij zeer interessant.

Ondanks dat deze film voor veel geld wordt gesponsord door de Britse IT-industrie, heeft Rockstar Games helemaal niets te maken met deze film. Het moederbedrijf van Rockstar Games heeft daarom ook een rechtzaak gestart tegen de BBC voor inbreuk in handelsnaam. Dit omdat ze na meermaals aandringen bij de BBC, niet bij de film betrokken werden. Helaas is over de rechtzaak nog steeds geen verdere informatie bekend. Aangezien het bovenstaande filmpje een fragment uit een langer interview is, weten we helaas ook niet of Bill Paxton daarover verdere vragen heeft beantwoord.

Zodra er meer bekend is over de toekomst van de film zal er natuurlijk weer een nieuwsbericht volgen. cool2.gif

Bron: The Wall Street Journal

Foto: Gage Skidmore

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Denk dat het goed is voor R* dat ze het laten gebeuren, want wat ze nu doen is gewoon kattig. Je krijgt gratis reclame maar omdat een ander bedrijf dat (bijna) niks met gamen te maken heeft en dus geen concurrent is ook geld verdient zijn ze boos.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Denk dat het goed is voor R* dat ze het laten gebeuren, want wat ze nu doen is gewoon kattig. Je krijgt gratis reclame maar omdat een ander bedrijf dat (bijna) niks met gamen te maken heeft en dus geen concurrent is ook geld verdient zijn ze boos.

Ik denk dat jij het verhaal niet helemaal begrijpt, Senne. Het probleem is dat de BBC zonder rechten een film gaat maken over R*. Dat is tegen de wet, aangezien ze de rechten voor de film niet hebben gekregen. Het doel van de film is om de mensen een ingeving te geven over hoe het bij R* gaat. Daarin zullen ze geheimen en misschien wel slechte invloeden kunnen onthullen, waardoor de wereld een totaal ander beeld van R* kan krijgen.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...