Jump to content
Joriz

Ill-Gotten Gains update nu beschikbaar voor GTA Online!


med_gallery_1_5_4069277.jpg

Speciale bling bling voor de Enus Windsor in maar liefst 8 verschillende printjes

Yes, Het eerste deel van de Ill-gotten Gains update is eindelijk beschikbaar. Deze update is speciaal voor de rijke tatta's, Yusuf Amir zou dit echt allemaal willen hebben. De gratis update met versienummer 1.27 is uit voor alle consoles en de PC. De grote verschilt per console. Op de PlayStation 3 is de update 113 MB groot, maar op de PC en de next-gen consoles moet je meer data downloaden.

Nieuwe voertuigen

De update bevat maar liefst zes nieuwe voertuigen. Al zijn enkele van deze wel een extra dure variant op bestaande voertuigen. De volgende voertuigen zijn vanaf nu in GTA Online en het singleplayer gedeelte van GTA5 te vinden:

 • Pegassi Osiris: $1.950.000
 • Benefactor Stirling: $975.000
 • Albany Virgo: $195.000
 • Enus Windsor: $845.000 (beschikbaar in 8 verschillende liveries)
 • Luxor Deluxe: $10.000.000
 • Swift Deluxe: $5.150.000

De Buckingham Luxor Deluxe en de Buckingham Swift Deluxe kan je in de next-gen versie (PS4, Xbox One en PC) ook nog is binnen activiteiten doen zoals champagne drinken (beide), sigaren roken (Luxor) en internetten (Swift).De Benefactor Stirling is speciaal voor mensen die wel veel geld hebben, maar niet per se willen patsen

De nieuwe Albany Virgo

Nieuwe wapens

Deze update geeft het nieuwe Combat PDW wapen. Echt een super cool wapen die je in GTA Online bij Ammu-Nation kan aanschaffen voor slechts $11,000.

Natuurlijk is het wapen naar smaak aan te passen, daarnaast maakt het tijdens schieten een enorm gaaf geluid (zie filmpje).

In de next-gen versie zijn ook nog is vele wapens met andere tinten of afwerkingen beschikbaar, Zo kan je diverse wapens nu een Yusuf Amir Luxury Finish tint geven, Glided gun Metal finish, Platinum Pearl Deluxe Finish en een Etched Wood Grip Finish tint.

med_gallery_1_5_42621.jpgHet nieuwe Combat PDW wapen

Nieuwe kleding en accessoires

De update brengt meer dan 100 nieuwe kledingstukken en accessoires naar het spel. Zo zitten in de update diverse bontkraagjes en daarnaast de lang verwachte iFruit horloge. puh2.gif

Tevens zijn er 15 nieuwe tattoeages in het spel te vinden.

med_gallery_1_5_58262.jpg

The Watch is here! De nieuwe Ifruit horloge moet je hebben. Met batterijduur van twee minuten is dit natuurlijk de must have voor de Ifruit fanboys!

Nog meer nieuwe details

Deze update voegt ook nog is een honderden aan kleine verbeteringen en fixes door aan GTA Online. Voor de consoles en de PC-versie is o.a. het volgende verbeterd:

 • Alle voertuigen websites zijn herontworpen. De voertuigenpagina's zijn geupdate en zien er nu beter uit en zijn gemakkelijker te bedienen.
 • Een vrienden in sessie optie is toegevoegd. Hierdoor kan je automatisch al je vrienden in dezelfde sessie uitnodigen via de On call functie
 • Betere feedback wordt nu gegeven aan de host en andere spelers in een lobby van wat er met auto-invites gebeurd.
 • De kleding en tattoe menu's zijn beter georganiseerd. Er zijn meer opties en de nieuwste items verschijnen altijd boven in een categorie.
 • De Karin Technical heeft nu standaard kogelvrije banden als je hem bestelt via Pegasus.
 • Knipperen hulptekst toont nu voor de niet host spelers wanneer de host een optie selecteert waardoor je de Criminal Mastermind challenge niet kan voltooien.
 • De Crew Challenge playlists is verwijderd.
 • Extra methode zijn toegevoegd om de "Bribe the Cops and cause havoc" Daily Objective te behalen.
 • Voertuigen met dakloze variant hebben nu een optie om bij Los Santos Customs het dak te verwijderen en terug te zetten.
 • Wanneer je belt voor een Airstrike kan je nu op je kaart zien waar de jet zich bevindt.
 • Probleem opgelost waar award T-shirts niet werden vrijgegeven.
 • Enkele wapens zijn geherbalanceerd op basis van feedback van de community. De MG en de Combat MG geven nu meer schade en de Assault Shotgun is nu minder efficiënt op langere afstand.
 • Met de haak van de Cargobob kan je geen spelers meer optillen die in passive mode zitten.
 • Er is nu de mogelijkheid om tussen doelen te wissen wanneer je de lock-on missiles functie gebruikt in bewapende helikopters en straaljagers.
 • In next-gen zijn er nu meer danseressen aanwezig in de Vanilla Unicorn en daarnaast zijn de danseressen in de Xbox One en PS4 versie nu topless! puh2.gif

Helaas is er ook een kleine bug toegevoegd. In de Content Creator kan je geen items meer op elkaar stapelen. R* is bezig met het oplossen van deze bug.

GTA Online PS4 versie traag met updaten

Vele spelers melden dat het updaten van de PlayStation 4 versie super traag gaat, terwijl de update van de PlayStation 3 versie in een paar minuten is geinstalleerd. Mogelijk komt dit door de manier dat de GTA Online updates op elkaar worden gestapeld binnen het updateproces. Hier is helaas geen oplossing voor op dit moment, het is een kwestie van lang wachten. Al kan je de update in de achtergrond laten uitvoeren. nosmile.gif

Event weekend

Dit weekend heb je extra kans om veel geld in GTA Online te verdienen. Dit gehele weekend is van vrijdag 12 juni t/m zondag 14 juni het Ill-gotten gains event weekend in GTA Online.

Je krijgt hierbij dubbel zoveel GTA$ op de Adversary Modes en dubbel RP op alle races. Daarnaast is er nog een speciale event playlist waarbij je dubbel GTA$ kan verdienen en krijg je ook nog is 25% korting op alle dure appartementen.

Ook vallen er extra veel kratten met daarin GTA$ 10.000 en exclusieve T-shirts zoals te zien is in de afbeelding hieronder:

med_gallery_1_5_765513.jpg

Deze namaak shirts van bekende GTA merken zijn dit weekend te scoren

Speciale GTA Online meeting voor GTAGames.nl leden

Zondagavond hebben we op GTAGames.nl een speciale Ill-Gotten Gains Meeting die zal worden gehouden speciaal tijdens het event weekend van Rockstar Games. We zullen op de PlayStation 4 de event playlist gaan spelen en andere jobs die extra veel geld (GTA$) en RP opleveren en daarnaast natuurlijk alle nieuwe items gaan checken. Aanmelden kan via de GTA Online meetingpagina.

Naast deze meeting kan je natuurlijk ook afspreken met andere Nederlandse en Belgische spelers via de GTA Online Meetingplace.

Nog meer GTA Online updates

Natuurlijk is dit pas deel één van de de Ill gotten Gains update. Over enkele weken komt het tweede deel van deze update, die nog meer cools aan GTA Online toevoegd. Tevens is het op 4 juli independence day in Amerika, waarschijnlijk gaat dit ook weer in GTA Online worden gevierd met extra veel vuurwerk.

Wat vind jij van deze GTA Online update? Ga je dit weekend ook meespelen tijdens het event weekend?

Foto iFruit en GTA$ prijzen: Tekaloca

Bron Info event: Rockstar Games

Bron changelog: Rockstar Games Support

Edited by Joriz
bijgewerkt met nieuwe info

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

Ondanks dat ik het leuk vind dat R* Games nieuwe voertuigen toevoegt, had ik liever gezien dat modders eindelijk kunnen modellen om voertuigen toe te voegen :(

Verder heb ik GTA V voor het laatst 3 weken geleden gespeeld, omdat het gewoon te saai is in Online.

Ik wacht wel met geduld af op FiveM of GTA:Multiplayer zodat zij, net als in SA:MP, servers toevoegen met objecten over de hele map :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
GTAKevin023

Heb hem gedownload maar ik kan alleen in single player met die nieuwe auto's rijden. Als ik naar online wil dan zegt ie The Rockstar cloud servers are unavailable right now. Please try again later. :( :( :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

De Pegassi Osiris net getest met racen, Zentorno/ Turismo R zijn sneller dan de Pegassi Osiris.

In de Luxor Deluxe kan je ook dronken worden en roken.

Wel jammer is dat er geen betere wapens bij zijn gekomen en geen nieuwe caps.

Ik hoorde ook van iemand dat er 40 missies bij zijn gekomen?

Edited by QustomiZed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heb net gta 5 voor de ps4 gekocht ( voorheen op de 3 gedaan ) Maar hij geeft nu 21 uur durende tijd voor de update aan. WTF ???

Share this post


Link to post
Share on other sites
Grand Theft Auto TOM

Die iFruit Watch ga ik dus zeker weten dragen. :D

En ik zal natuurlijk eens kijken of ik genoeg geld heb voor zo'n leuk autootje. :)

Eerst maar eens die enorme update binnen zien te krijgen. Blijkbaar is er drie uur nodig om nog geen twee GB gedownload te krijgen, aldus mijn PS4...

Edited by Grand Theft Auto TOM

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...