Jump to content
  • Sign Up
Sign in to follow this  
Big Boss

[Discussie] vaste cameraposities in jobs

Recommended Posts

Big Boss

In de "next-gen" versies van GTA Online kan de host in jobs beslissen om de camera vast te zetten op first person, dan wel third person mode. Wat vinden jullie hier van?

Ik vind het zelf ronduit irritant en als ik per toeval in een job terechtkom die vast staat in first person mode dan ben ik direct weer weg. Ik vind first person absoluut niets aan en mede door de het kleine field of view zie je maar heel weinig van wat er rondom je gebeurt. Spiegels in auto's werken ook niet dus daar heb je ook al niks aan. Elke speler moet ten alle tijden zelf kunnen beslissen welke camera mode het best bij zijn stijl past. Het is niet de taak van de host om dat te beslissen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
thebig

Ik kan wel begrijpen dat het irritant is om in een vakje gedwongen te worden, maar zoals je zelf al aangeeft heb je in first person mode maar een beperkt deel van de omgeving dat je ziet in tegenstelling tot third person view. Dat geeft iemand die in third person view zit toch een aanzienlijk voordeel ten opzichte van iemand die in first person zit. Daarom vind ik het niet meer dan logisch dat er een optie is om het voor iedereen gelijk te houden.

Zelf heb ik alleen GTAV voor de PS3 en kan dus niet in first person spelen, maar ik vermoed dat ik er zelf ook niet al te veel aan zou vinden.

Wellicht zou R* dan best maken dat je meteen zit of een bepaalde job een vast camerastandpunt heeft en zo ja welk (als dit nog niet in de game zit alleszins).

Share this post


Link to post
Share on other sites
NickOwnage

Hier sluit ik mij volkomen bij aan. Zelf maak ik het amper mee dat het camerabeeld op First Person is ingesteld. Ik ben bij GTA ook (en bij de meeste andere games) liever met een Third Person view. Je kan dan al om hoekjes kijken en om je heen kijken zonder dat je bijvoorbeeld beschoten wordt in de dekking.

Ik vind wel dat je dit per individu moet kunnen instellen.

Deze cameraoptie verandering heeft vast te maken met de extra challenge (+ geldbonus) die hierbij zit als je alle heist gedaan hebt in First Person. (Bij Heists)

Edit: Thebig het is wel eerlijker inderdaad.

Edited by NickOwnage

Share this post


Link to post
Share on other sites
TrevorP

Eensch

Heb alleen een keer een deathmatch zo gespeeld, dat vond ik wel grappig. (omdat iedereen in hetzelfde schuitje zit.) Maar een race in fv is echt een no go voor mij.

Nu let ik er altijd wat meer op, en ben weg bij dat soort jobs als ik het zie.

Sowieso zou ik graag voor de jobs joinen wat meer opties willen. Dat je bijvoorbeeld kunt zeggen, ik wil een pure melee deathmatch, of een offroad race... dat soort dingen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nyltje

Ik vind het niet zo irritant. :puh: Het gebeurt ook niet echt vaak bij mij, maar als het gebeurt vind ik het ook niet erg. Ik vind het soms zelfs leuk, dus ja. :puh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
GolfG60

In GTA 4 kan je je voorkeur nog instellen, zodat wanneer je een free-mode lobby joined die aan je eisen voldoet.

Zoiets kunnen ze beter terug brengen, dat zou een stuk handiger zijn voor velen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...