Jump to content
Joriz

52ste Lazlow Show geeft ode aan Big Wayne!


Toen Lazlow zijn beste vriend Big Wayne afgelopen november overleed leek er een einde te komen aan de The Lazlow Show. Maar liefst tien jaar lang maakte Lazlow samen met Reed Tucker en Big Wayne zo nu en dan vanuit een willekeurige New Yorkse kelder een radioshow met 'slechte' en grappige borrelpraat. Al hadden deze shows meestal niets met GTA te maken zitten al deze heren natuurlijk in GTA verstopt, waarbij Lazlow natuurlijk de bekendste is aangezien hij sinds Grand Theft Auto III in het spel voorkomt. Tevens is Lazlow de producer en schrijver van bijna alle radiostations sinds Grand Theft Auto III en heeft hij een grote rol binnen Rockstar Games (al ontkent hij dat vaak).

Vaak belde dan ook GTA-fans naar de show om allerlei vragen te stellen over het spel. Maar met name kwamen in de show Big Wayne zijn verhalen aan bod waaronder de verhalen over zijn werkloosheid (naast zijn bestaan als timmerman) en zijn 'romantische' avontuurtjes met de dames. Zijn verhalen waren altijd te grappig en waren daarom groot onderdeel van de show. :)

Afgelopen weekend hebben Lazlow en diverse vrienden van Big Wayne een nieuwe speciale 'herdenkingsaflevering' gemaakt voor Big Wayne. Een aflevering vol met verhalen over hun nogal criminele jeugd in de New Yorkse wijk Queens, daarnaast natuurlijk genoeg fragmenten met de 'romantische momenten' van Big Wayne. Tevens vragen ze zich af tijdens de show, als een Nederlander belt, waarom er altijd zoveel Europeanen naar hun show luisteren. Bij dezen dus de 52ste Lazlow Show speciaal voor Big Wayne (18+/NSFW!) static.gif

Hierboven is de 52ste Lazlow Show terug te

luisteren NSFW!

LET OP: De Lazlow Show bevat inhoud voor volwassenen en wordt gehost door mannen die zich gedragen als kinderen. Luisteren dus geheel op eigen risico!

Alle voorgaande 51 afleveringen van The Lazlow Show zijn te koop via de website van Lazlow. Alle opbrengst gaat naar de weduwe van Big Wayne.

Bron: Lazlow.com

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...