Jump to content

[ENG] Barclays Premier League 2015-2016


TekaLoca

Recommended Posts

Mensen hier al vergeten welke trainer Nederland zover kreeg in een groot toernooi? Juist LvG. Toen was iedereen blij met hem. (Om zijn trainerskwaliteiten) Nu ineens niet meer. Beetje jammer.

Een trainer beoordelen op een paar wedstrijdjes waar de nodige dosis geluk bij kwam kijken is redelijk kortzichtig.

Tevens is dit al het 2de seizoen met misselijkmakend voetbal van LVG.

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 88
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • MegaPilot

    31

  • JasonStatham

    14

  • TekaLoca

    8

  • Dutchy3010

    7

Voor de verandering ben ik het eens helemaal eens met MegaPilot. Louis heeft honderden miljoen gespendeerd aan pure middelmaat, Ander Hererra uitgezonderd. Ja, zelfs Memphis is achteraf gezien middelmaat voor de BPL. Louis heeft in twee jaar alleen al aan transfers een bedrag gespendeerd wat 3,5 keer zo hoog is dan de hele begroting van PSV. Dan moet je je toch kapotschamen als 'de grootste club van de wereld'? Tuurlijk, het was een puike prestatie om met het Nederlands elftal zo ver te komen op het WK, maar clubvoetbal is heel iets anders dan landenvoetbal. Totaal niet te vergelijken.

Bewerkt: door KaiSkillzz
Link to comment
Delen op andere websites

Twee uitzonderlijke reeksen gaan door. Of zoals NOS het mooi zegt:

"Het sprookje van Leicester duurt maar voort, terwijl de nachtmerrie van Chelsea aanhoudt. :7

http://nos.nl/artikel/2075222-koploper-leicester-klopt-ook-chelsea.html

Ook nog Hazard geblesseerd, dit gaat heel slecht met Chelsea :puh: En ik kan er niet om rouwen :D

Link to comment
Delen op andere websites

The bigger they are, the harder they fall.

Vind het echt bijzonder om te zien, vorig jaar nog kampioen met een grote voorsprong voor Engelse begrippen en nu tegen de winter aan, meer wedstrijden gespeeld dan dat ze aan punten hebben vergaard.

Link to comment
Delen op andere websites

Maar voor die achterlijke Mourinho vind ik t heerlijk icon_mrgreen.gif

Ik ook. Nooit ligt de schuld bij hem, altijd bij anderen. En dan zelfs nog twijfel zaaien over de blessure van Hazard in plaats van je speler in bescherming te nemen. Echt laag.

Abramovitsj heeft hem net ontslagen: http://sporza.be/cm/sporza/voetbal/buitenland/Engeland/1.2526059

Link to comment
Delen op andere websites

Ik denk dat ze beter Mourinho hadden kunnen houden, en het team redelijk grondig ombouwen. Kost misschien wat meer, maar Mourinho behoort echt makkelijk in de top 3 managers van de hele wereld, terwijl ik de Chelsea spelers op het moment erg matig vind. Met de aanstelling van Guus Hiddink als interim manager gaan ze er op de lange termijn echt op achteruit. Het zal wel even wat beter gaan, maar nu zijn ze weer terug bij af, terwijl Chelsea zo graag een keer stabiliteit wil hebben in een manager. Verder vind ik dat Hazard zich dit seizoen van zijn slechtste kant heeft laten zien. Echt het soort speler waar je niks aan hebt als je het wat moeilijker hebt. Fàbregas en Diego Costa passen wat mij betreft ook in dit rijtje.

Link to comment
Delen op andere websites

Het was natuurlijk een kwestie van wanneer aan het worden en de comments van afgelopen maandag hebben duidelijk de druppel gevormd voor dit besluit. En toch kan ik me heel goed vinden in de woorden van Forumrunner, het lijkt erop dat niemand dit team kan redden zonder grondig te renoveren.

...terwijl Chelsea zo graag een keer stabiliteit wil hebben in een manager.
Precies dit, het aanstellen van Mourinho was een keuze met het oog op de lange-termijn die toch weer als mislukt bestempeld kan worden. Om nu Hiddink als interim-manager aan te stellen is ook zo'n belachelijke risico. Ik bewonder Hiddinks prestaties in het verleden, maar hij is het simpelweg verleerd en kan de druk niet meer aan op zijn leeftijd. Bewijs hiervoor voor mij was het moment dat hij zelf zijn twijfels begon te spreken over zijn kunnen als bondscoach.

Als ik Abramovich was, zou ik direct contact opnemen met Carlo Ancelotti.

55 mio afkoopsom... :7
Engelse tabloids dikken alles drie keer aan en het is aan de lezer om het wel of niet te geloven.

Zelf ga ik uit van het volgende:

BBC sports editor Dan Roan:
"He won't be paid the £40m compensation speculated. My understanding is he has been paid until the end of this season, what was left of the annual salary of £12m he receives.
Link to comment
Delen op andere websites

Tsja… Hiddink. :7 Ik denk dat ie bij het Nederlandse Elftal heeft laten zien dat het geen coach is die een slechte selectie goed kan laten spelen, maar ik denk dat het wel een trainer is die een team met vedettes goed kan laten spelen. Hij heeft in ieder geval een heel makkelijk programma om mee te beginnnen. We zullen zien :) Mijn hoop is dat Chelsea nu een aanvallende 433 gaat spellen, ik denk dat de meeste spelers daar wel blij mee zullen zijn :puh:

Link to comment
Delen op andere websites

55 mio afkoopsom... emo.gif

Nja, wil dit toch eens officieel bevestigd zien. Toen Mourinho nog niet zo zwaar onder vuur lag, werd er gesproken van een bedrag rond de 14 miljoen en nu hij ontslagen is zou het plots 55 miljoen zijn? Vind ik een beetje vreemd.
Link to comment
Delen op andere websites

Het is inderdaad geen 55 miljoen. Dat was wel mogelijk, maar dan zou Mourinho de rest van zijn contract niet ergens anders een baan mogen nemen, en dus heeft hij voor de 14 miljoen gekozen, waarmee hij nu in principe helemaal vrij is.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...