Jump to content
Joriz

BBC interviewt Daniel Radcliffe over 'GTA-film' The Gamechangers!


gallery_1_5_54788.jpg

Afgelopen week was er eindelijk meer duidelijkheid over de 'Grand Theft Auto' dramafilm die door de BBC is gemaakt. In de 90 minuten lange dramafilm met titel The Gamechangers kunnen we over een week zien hoe GTA's creatief genie Sam Houser (de directeur van Rockstar Games), die wordt gespeeld door Daniel Radcliffe (Harry Potter), er voor zorgt dat Rockstar Games uitgroeit tot groot miljardenbedrijf.

De BBC heeft afgelopen week Daniel Radcliffe kunnen interviewen over deze film. Al is het interview natuurlijk vooral reclame voor hun eigen BBC film komen wel wat interessante feitjes in het interview naar voren.

Zo blijkt ondanks dat het een dramafilm is er toch een stunt in de film te zitten waarin Daniel Radcliffe midden over straat loopt tussen de auto's en bijna wordt aangereden door een auto (verwijzing naar GTA?).

Aangezien Daniel Radcliffe maar 1,65 meter groot is staat hij in diverse scenes op een krat om groter te lijken, een veel gebruikte 'techniek' in films voor kleine acteurs. Wat je niet allemaal nodig hebt om overeen te komen met de Rockstar baas Sam Houser.

Vooral natuurlijk lastig voor de film is dat er eigenlijk zo weinig is te vinden over Rockstar Games en de mensen achter het bedrijf. Daniel Radcliffe kon zich dan ook maar op een paar videofragmenten baseren hoe hij zich voor moest doen als Sam Houser.

Daniel Radcliffe zegt dat hij wel een vergelijkbare achtergrond heeft als Sam Houser. Zo zijn ze beide opgegroeid in de buurt van Londen en waren in beide gevallen een van de ouders acteur. Daniel Radcliffe zat op een school iets verderop van die van Sam Houser. Daarnaast wonen beide nu in dezelfde buurt in New York al zegt Daniel in het interview nog niet Sam Houser te zijn tegen gekomen. Al hoopt Daniel, als GTA fan dat hij is, nog een keer hallo op straat te kunnen zeggen. puh2.gif

The Gamechangers wordt op dinsdagavond 15 september om 22:00 (Nederlandse tijd) uitgezonden op BBC Two.

Heb je ook al zin in de film?

Bron: BBC.co.uk

Share this post


Link to post
Share on other sites


Recommended Posts

Waarschijnlijk vind ik dat BBC drama-sausje lachwekkend, en moet ik tussen tien en twintig grappen laten liggen over Harry Potter die een straatschoffie geworden is, maar wie weet geef ik het wel een kans.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...