Jump to content

Pokémon GO


AXIO

Recommended Posts

Ik hoop dat ze ook iets met seizoenen en weer gaan doen. Bijvoorbeeld als er sneeuw ligt of de temperatuur is onder 0 dat je dan ice pokemon krijgt en bepaalde pokemon die alleen maar 's nachts verschijnen. Zou het ook heel uitdagend maken om type pokemon te krijgen die anderen niet hebben. Wel minder voor kinderen die 's nachts niet de deur uit mogen, maargoed dat maakt mij dan weer niets uit. :puh:

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 200
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Dexist

    26

  • Bierbuikje

    20

  • 3L1077

    19

  • NickOwnage

    18

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ook noemen ze het social gaming, maar imo zie ik weinig socialiteit erin als je tegen vreemde die 5km verderop zit doet battlen terwijl je collega's naast je zitten.

Volgens mij is het idee dat je alleen met iemand kan vechten die ook daadwerkelijk bij je in de buurt is. Zoals ze in de trailer met z'n allen op een pleintje zitten.

Ik betwijfel dat mijn collega's Pokemon Go gaan spelen, en betwijfel of de oma's hier uit de flat überhaupt een smartphone hebben dus wat dat betreft ben ik screwed.

Nja, wss ga ik het zelf sowieso niet spelen of voor lange duur, laatste keer dat ik zoiets deed(Cartown Streets) is inmiddels ruim een jaar terug.

Link to comment
Delen op andere websites

Het is van dezelfde makers als Ingress, wat gebruik maakt van GPS-data in de echte wereld om bepaalde punten aan jouw fractie toe te voegen (alle spelers zijn lid van één van de in totaal twee fracties). Dat spel schijnt erg goed te zijn en verplicht je om buiten naar die speciale punten te gaan om ze te claimen. Dus ja, je zult echt naar buiten moeten gaan om Pokémon te vangen. Hoe wil je anders de beste worden zoals nog nooit iemand was? ;)

Link to comment
Delen op andere websites

Ik hoop eigenlijk een beetje op een open wereld waarbij Pokémon ook echt gewoon rondlopen en ze op die manier kunt vangen. Niet dat ze opeens plotseling uit een bosje omhoog schieten als je er door heen loopt. Het mag wat mij betreft allemaal wel meer op de tv-serie gaan lijken.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 9 maanden later...

Je kan alleen vechten in de Gyms nog? Als ik een pokemon tegenkom kan ik hem alleen vangen niet verslaan?

Zo ver heb ik het nog niet geprobeerd, maar ik zal me er vanavond even in verdiepen. Ik heb nu 3 Pokémon.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...