Jump to content

Max Payne 3


Flitskikker

Recommended Posts

  • 8 maanden later...
  • Reacties 216
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • PrioX

    18

  • Sjaakswabber

    16

  • GuitarGuy666

    12

  • Sammie_GTA

    12

Het is hier geen stamkroeg, voegt helemaal niks toe aan dit topic.

Het is een plaatje wat gaat over Max Payne en volgens mij is dit ook een Max Payne topic? Dus volgens mij voegt jouw reactie niets toe...

Heb jammer genoeg nog geen enkel Max Payne spel gespeeld in mijn leven. Het ziet er an sich best leuk uit, maar ik betwijfel of ik het ooit zal kopen, omdat ik me nu beter op mijn PS4 kan focussen qua games.

Is Max Payne 3 niet compatibel dan met de PS4 ?

Nee, je kunt geen PS3 games op de PS4 spelen, wat wel jammer is. Hopelijk komt er een vervolg die wel beschikbaar is op de PS4.
Link to comment
Delen op andere websites

  • 1 maand later...

Ik heb dit eindelijk eens geïnstalleerd nadat ik het vorig jaar gekocht had voor de verrassend lage prijs van € 3,99 tijdens de Steam winter uitverkoop.

Ik probeer nu de New York Minute mode te doorlopen, maar ik vind het echt zwaar irritant dat je de meeste cutscenes niet kan overslaan. Als je dood gaat tijdens deze arcade mode moet het hele level opnieuw en moet je al die lange cutscenes wéér opnieuw bekijken. Ik begrijp ook niet goed waarom in multiplayer alle ranks bij mekaar gezet worden; meestal word je als beginneling zwaar geowned door een Rank 50 met superieure wapens en uitrusting.

Afgezien van die twee minpunten is het spel zeker wel de moeite waard, en ik merk ook dat het heel degelijk geoptimaliseerd is voor de PC. Rond de 70 FPS met alles op High en 4x AA op een GTX760. Dat ben ik niet gewend van Rockstar Games.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 4 weken later...
  • 5 maanden later...

Ik ben wel fan van Max payne maar absoluut niet van deel 3. Laatst eindelijk gespeeld met een andere game en beide zijn echte de slechtste games die ik ooit heb gespeeld kwa game en cutscenes lijken ze op elkaar.

Afgezien van de mooie land en city landschappen die prachtig zijn, is het verder niks.

Z'n uiterlijk vind ik niks en hij is nog donkere in z'n humeur hoe bestaat het!

Je kunt verdorie de filmpjes/cutscenes niet skippen, dus door een deur gaan als de vorige games maakt dit uiterst irritant.

Geen vrijheid en weinig wat je in je omgeving kan gebruiken of plannen, dus gelijk schieten en bewegen wat eerst anders was.

Lastig spelen zelfs met bullet time.

Kon een prima game zijn maar niet eens uitgespeeld.

Link to comment
Delen op andere websites

Ik heb MP3 zelf niet gespeeld, al weet ik wel hoe het verhaal gaat en hoe de game ineen zit, en heb MP1 zelf deels gespeeld.

De donkere gedachten zijn gewoon een deel van MP, die waren er al sinds de eerste game en zijn een gevolg van alles wat hem is ontnomen. Als je je hieraan pas stoort in de derde game, lijkt het me vreemd dat je dat bij de andere games niet is opgevallen. De beperkte vrijheid is ook een deel van de reeks. R* maakt voornamelijk sandbox games, maar MP is een shooter. Daar ligt nu eenmaal de focus op het schieten, niet op de vrijheid. Opnieuw: als je dat pas nu pas is opgevallen, lijkt het me heel sterk dat je dat in de voorgaande delen niet hebt gezien. Wat moeilijkheidsgraad betreft: ik heb MP1 nooit uitgespeeld omdat het gewoon te moeilijk was voor mij. Dus voor een derde keer: sterk dat je dat pas in de derde game opvalt.

En wat de cutscenes betreft: MP is altijd zeer verhaalgedreven geweest. Het is vast gewoon een keuze die ze hebben gemaakt. Bovendien moet je ook bedenken dat de game geen laadtijden heeft tussen de verschillende kamers, wat vast wel het geval zou zijn mocht je de cutscenes kunnen overslaan.

Link to comment
Delen op andere websites

Het valt me heus niet pas op in dit 3e deel, ik weet dat het er voorheen ook in zat maar het is anders hier. Dacht ook nou het is een poos geleden dus hij heeft het achter zich gelaten. Tuurlijk her en der waren de eerste ook wel wat moeilijk, maar kwa hoe je je vijanden kon uitschakelen omgeving kon gebruiken is anders nu. Bullet time is lastiger met richten en er zijn teveel obstakels vaak.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 3 maanden later...

Hallo allemaal

ik heb een tijdje terug Max Payne 3 gekocht

Nu wil ik een extra pakket kopen Max payne 3 rockstar pass

Nu is mijn vraag past het Max payne 3 rockstar pass pakket ook op de max payne 3 die ik heb

Om dat er bij staat dat het maar op een bepaalde max payne 3 past

Dit is wat er bij staat bij Max Payne 3 rockstar pass

Opmerking: Max Payne 3 vereist om te spelen. Dit DLC-pakket is alleen geschikt voor Max Payne 3-versies met de code BLES 00942 of BLES 01656 (Europa).

Hier een link naar Max payne 3 rockstar pass

Hier een link naar de Max payne 3 die ik heb aan geschaft

Alvast bedankt

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...