Jump to content

[Online: TH] Vraag en antwoord


ERRWINS

Recommended Posts

  • Reacties 471
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Tommie59

    51

  • nolms

    38

  • ERRWINS

    35

  • FlexxNL

    25

ik speel sinds kort gta 5 online, hoe kan ik me eigen auto krijgen met een missie??

Door de missie te starten terwijl je rond rijdt in je wagen smile3.gif

haha serieus ja?

en hoe komt me auto in de buurt van het spawn punt van de missie

Link to comment
Delen op andere websites

dat zou tie automatisch moeten doen maar voor een of andere reden gebeurd dat niet altijd, je kunt dan in het interaction menu (select/back inhouden) en dan deliver personal vehicle kiezen.

er is geen optie dat die dat altijd vanzelf doet zeg maar

Link to comment
Delen op andere websites

Ik zag net een topic staan over dat de psn eruit lag, en er onderhoud gepleegd werd. Helaas is het topic gesloten dus zal ik die vraag hier beantwoorden :) Ik heb werkelijk geen idee of psn daadwerkelijk eruit lag omdat ik er niet was (net werkte alles) maar ik heb al wel gelezen dat meer mensen niet online konden. Waarschijnlijk was dit geen onderhoud maar heeft dit te maken met hackers en dan met name de hackersgroep "lizard squad". Zij hebben al vaker psn en ik dacht ook xbox live eruit gegooid en hadden al gewaarschuwd dat ze dit met kerst weer gingen doen. Dit verklaard waarschijnlijk een hoop, mocht het vandaag nog een keer gebeuren weten jullie de vermoedelijke reden. Voor mensen die het hele verhaal willen horen/lezen, moeten even hun twitter (lizard squad) opzoeken en op YouTube staan ook een hoop filmpjes erover.

Link to comment
Delen op andere websites

Scroll iets naar boven en lees mijn post, dan zul je wat meer duidelijkheid krijgen. Ik was vanmiddag om 5u even online en had problemen om op PSN te komen, na heel wat pogingen is het toch gelukt om mezelf aan te melden, blijkt toch allemaal werk te zijn van hackers die de servers van sony overbelasten door DDOS aanvallen = enorm veel data sturen naar een server zodat hij uiteindelijk overbelast is en je dit soort problemen krijgt waardoor PSN & Xbox live er heel veel uit gelegen heeft. Ik volg zo nu en dan youtube kanaals die informatie geven over gta V (ben ik meteen weer op de hoogte), en bij verschillende kanaals kwamen berichten binnen (tijdje terug al) over dat een hackersgroep (Lizard squad) gamers gingen belemmeren in het gamen op kerst, en dat is ze blijkbaar gelukt. Als je er wat meer in verdiept is het best wel intressant en leuk om te lezen.. ook al vind ik het maar kinderachtig en snap ik de rede erachter niet. Dit filmpje geeft wat meer informatie over wat er vandaag gebeurd is;

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...