Jump to content
Joriz

Wooo! Het is Halloween in GTA Online!


actual_1446116968.jpg

Een verrassing was het niet helemaal, aangezien we in de data van GTA Online verwijzingen konden vinden naar een Halloween update. Nu is het dan zo ver! Tot 16 november staat Los Santos en Blaine County op de PlayStation 4, Xbox One en PC helemaal in het teken van deze enge feestdag!

Speciaal vanwege deze nieuwe Halloween Suprise zijn de volgende dingen tijdelijk verkrijgbaar in GTA Online. Na aanschaf blijven de nieuwe items natuurlijk voor altijd van jou!

Twee nieuwe voertuigen: Lurcher Hearse en de Franken Stange!

actual_1446116984.jpg

Het is nu mogelijk om met deze angstaanjagende voertuigen over de wegen van Los Santos te rijden. De Albany Lurcher Hearse (GTA $650,000) is een begrafenisauto compleet te voorzien van enge printjes. Daarnaast ligt er een lijk in de achterbak die naar de mensen die achter je rijden aan het schrikken maken. De Albany Franken Stange (GTA$ 550,000) is een mussle car waar je hard mee kan rondscheuren.

Tevens kan je jouw nieuwe Lowrider voorzien van één van de twintig demonische Bobbleheads die op je lowrider's dashboard kunnen worden gezet.

actual_1446117006.jpg

Nieuwe maskers en gezichtschmink

Wees extra eng door een van de nieuwe monster maskers aan te schaffen bij Vespucci Movie Masks. Daarnaast kan je 30 enge gezichtschmink verkrijgen om extra scary door Los Santos rond te lopen.

actual_1446117033.jpg

Nieuwe Slasher Adversary Mode

Met acht spelers kan je de nieuwe Adversary Mode doen in het donker. Run, verstop en overleef zonder licht terwijl een speler is aangewezen als slasher om andere spelers met een shotgun te doorhagelen. Gebruik een zaklamp indien je durft om te navigeren, al kan je daarmee wel zichtbaar worden voor andere spelers. Degene die 3 minuten overleeft is de winnaar en krijgt de beurt om met een Shotgun rond te lopen.

actual_1446117072.jpg

Een mooie tijdelijke toevoeging dus aan GTA Online, Vooral voor de mensen die met de Rockstar Editor enge filmpjes willen maken in GTA Online. Alles is dus vanaf nu tijdelijk en geactiveerd in de next-gen versie van GTA Online. Mocht je nog op zoek zijn naar andere spelers om te laten schrikken kan je deze vinden in de GTA Online meetingplace.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Weer een heerlijk update Rockstar gaat lekker zo

Helaas niet voor de oudere console's maar ja je kan ook niet alles hebben

Hier zijn mijn nieuwe wagentjes

0_0_small.jpg' alt='default_smile2.gif' alt='0_0'>_small.jpg'>

0_0_small.jpg' alt='default_smile2.gif' alt='0_0'>_small.jpg'>

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

De Franken Stange ziet er best interessant uit. Verder is het met niet zo interessant, maar wel leuk dat ze weer een special event er rond maken.

paar dagen terug er in gereden echt wat een kut auto de handling is schijt :v

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...