Jump to content
Bassieboy35

GTA Online Executives and other Criminals update nu beschikbaar!


Vorige week werd bekend dat vandaag de Executives and other Criminals update uitgebracht zou worden. Het is een grote update die in het teken staat van onder meer Luxury. De update bevat een grote toevoeging wat betreft Free Mode. Het is nu namelijk mogelijk om je eigen criminele organisatie te runnen en daarvoor mensen in te huren. Hierbij voor jou alle toevoegingen op een rijtje.

Nieuwe huizen

In de bergen van Vinewood Hills zijn nu tien zogeheten 'paalwoningen' te koop. Oftewel huizen die steunen op palen. Iedere huis heeft een garage met plek voor tien auto's en bevat ook Heist Planning Room. Verder zijn er ook nog drie appartementen bijgekomen in de Eclipse Towers. Een nieuwe feature daarvan is dat je deze nu naar eigen smaak kan aanpassen. Je hebt nu namelijk keuze uit acht verschillende interieurs.

gallery_123064_235_26200.jpg

De limo, maar dan anders: met een turret.

Creëer je eigen criminele organisatie

Heb je meer dan $1.000.000 in game op de bank? Dan heb je nu de mogelijkheid om V.I.P. te worden, daarmee kan je eigen organisatie creëren met de mogelijkheid om drie bodyguards in te huren. Daarnaast is er nu een nieuwe functie in je mobiel toegevoegd. Dat is het SecuroServ menu, hiermee kan je V.I.P worden en opdrachten voor bodyguards komen via hier binnen.

Als leider heb je de mogelijkheid om wapens en armour voor je teamgenoten neer te leggen. Daarnaast kan je auto's oproepen, waaronder de nieuwe Turreted Limo. Als je graag het wat rustiger aan wilt doen kan je de organisatie tegen betaling tijdelijk van de radar laten verdwijnen.

Als bodyguard kan je via het SecuroServ menu instellen dat je op zoek bent naar werk. Je hebt een vast inkomen van $5.000, je krijgt RP-bonussen, je health herstelt zich sneller en je kan een status opbouwen binnen de organisatie.

Nieuwe spellen en uitdagingen

  • Hostile Takeover:
    Zie een pakketje eerder dan de vijandelijke organisatie naar een bepaalde plek te brengen. Het klinkt erg simpel, maar dit kan bijvoorbeeld ook een Rhino zijn die je uit Fort Zancudo moet zien te halen.
  • Asset Recovery:
    Stuur je leden naar de LSPD politiebureaus om voertuigen terug te halen. Ondertussen wordt je achterna gezeten door de politie en andere spelers in free mode. Zij zullen je voertuigen proberen te vernietigen.
  • Privacy Prevention:
    Met de komst van de Yacht's is het nu mogelijk om deze aan te vallen of juist te moeten verdedigen. Het aanvallende team zal proberen het dek te moeten veroveren. Het verdedigende team moet kosten wat het kost juist de Yacht zien te verdedigen.
  • Executive Deathmatch:
    Het ouderwetse Deathmatch zoals wij het altijd al gekend hebben. Alleen nu enkel organisatie tegen organisatie. Ieder lid heeft tien levens.
  • Most Wanted:
    Ieder lid van de organisatie begint met een vijf sterren wanted level en moet tien minuten zien te overleven. Diegene die het laatst overblijft heeft gewonnen.
  • Market Manipulation:
    Alle winkels die je kan overvallen zijn nu op de kaart aangegeven. De speler die binnen de tijd het meeste geld buitmaakt heeft gewonnen.
  • Auto Buyout:
    Haal binnen een bepaalde tijd zoveel mogelijkheid auto's op. Wie voor de meeste waarde aan auto's gestolen heeft is de winnaar. Tip, let bij het instappen op de waarde van je auto. Overweeg als het de moeite waard is.

gallery_123064_235_160863.jpg

De Yacht zal waarschijnlijk rond de $10.000.000 kosten.

Yacht's:

Via de Docktease website is het nu mogelijk om je eigen Yacht te kopen. Iedere Yacht wordt geleverd met een kapitein, serveerster voor de drankjes en een bewapende helikopter. Pas je Yacht geheel naar eigen smaak aan. Kies je kleur, bepaal de naam, kies je eigen vlag en neem je 'm met of zonder hot tub? De keuze is aan jou. De Yacht heeft de eigenschappen van een drijvend huis. Je kan er onder andere op slapen of je kleding uitkiezen. Ook heb je de mogelijkheid om naar twaalf verschillende bestemmingen te reizen. Dit kost alleen wel $25.000.

En verder...

  • Tien nieuwe auto's, waarvan zes met de mogelijkheid om ze te bepantseren.
  • Twee nieuwe helikopters: SuperVolito en de SuperVolito Carbon.
  • Twee nieuwe wapens: the Magnum Revolver en Switchblade.
  • Je kan nu je vijfde huis of garage kopen.
  • Nieuwe kleding en accessoires, zoals nieuwe jurken, colberts, pyjama's en zwembroeken.
  • Vandaag al eerder vermeld: gebruik je selfies nu als Avatar op Social Club.

Bron: Rockstar Newswire

Bewerkt: door Bassieboy35

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Mijn misverstand dan :) nogmaals men excuses maar dacht dat het hier in die zin ging om "lachen" :) Nuja, ik lees bij veel documenten zowel op werk als prive enorme fouten van hooggeplaatste personen zelfs. Maar nogmaals sorry sorry sorry :)))))

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Hier een money tip..

>>> Door Big Boss: Wij doen hier niet aan cheats, glitches en andere exploits in multiplayer. Derhalve filmpje verwijderd.<<<

Is wel voor ps3, zou het werken voor de ps4 ??

Snap niet dat sommige over de 20 miljoen zitten

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Leuke update maar welke woning van deze nieuwe update is het beste/leukste. ?

En dat rockstar gratis updates levert is alleen maar super toch. Shark card is je eigen keus. Rockstar had ook gemeld zolang dat verkoopt blijven er gratis updates komen.

Nice :D

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Leuke update maar welke woning van deze nieuwe update is het beste/leukste. ?

En dat rockstar gratis updates levert is alleen maar super toch. Shark card is je eigen keus. Rockstar had ook gemeld zolang dat verkoopt blijven er gratis updates komen.

Nice :D

De huizen hebben een 10 car garage maar aan de buitenkant zie je kleine garages? :) beetje raar eigenlijk. Persoonlijk had ik dolgraag die ranch willen kopen om naar Blaine County te gaan, met die paardenstallen enzo (rechts van je mapje als je naar boven gaat) Persoonlijk ben ik blij dat er eindelijk huizen kunnen gekocht worden, maar ik vind ze wat tegenvallen. Ook zie je niets door de vensters en heeft er maar 1 een zwembad. Er staan zoveel leuke mooiere villa's maar Rockstar zal niet alles doen denk ik

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...