Jump to content
Bassieboy35

Maak kans op een iPad Mini of een iPhone 6S Plus!


gallery_123064_235_20988.jpg

Heb jij al plannen voor het nieuwe jaar? Nou Rockstar Games wel en daar kan jij wellicht van profiteren. Begin je jaar goed met de iPad Mini 4 of de iPhone 6S Plus geheel in Liberty City Stories stijl! Sinds kort is GTA Liberty City Stories ook voor iOS beschikbaar en in doe toekomst ook voor Android en Amazon apparaten. Om dat te vieren geeft Rockstar Games nu een iPad Mini 128 GB en een iPhone 6S Plus 128 GB weg met daarop een artwork van Liberty City Stories. Van beide apparaten is er maar één gemaakt, mocht je dus winnen heb je een unieke smartphone of tablet!

Hoe doe je mee?

Je kan alleen meedoen als je voor 8 januari 2016 18 jaar of ouder bent. Verder gaat het heel simpel. Als je oud genoeg bent moet je even klikken op deze link. Rechtsonder vind je een blokje met 'Social Club Sweepstakes' en klik vervolgens op de button. Vul je volledige naam en e-mailadres in en je dingt dan mee voor één van de twee apparaten. Meedoen kan tot en met 8 januari 2016 en de winnaars worden hooguit 11 januari 2016 bekend gemaakt.

Voor mensen die trouwens Liberty City Stories gekocht hebben en synchroniseren met hun Social Club account kunnen nu een I <3 LC t-shirt krijgen voor de next-gen in GTA Online. Misschien ook een stille hint dat Liberty City werkelijk naar GTA V komt?

Bron: Rockstar Games Newswire

Bewerkt: door Bassieboy35

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...