Jump to content
Bassieboy35

GTA Online: Tribute aan Liberty City Stories


Een groep fans van Liberty City Stories zijn met de content creator aan de slag gegaan en hebben daarmee opdrachten gemaakt met een knipoog naar Liberty City Stories, dat recent is uitgebracht voor Apple producten. Er zitten verwijzingen in naar missies, gangs en personages uit de game. Rockstar Games heeft voor ons een tiental jobs op een rijtje gezet.

gallery_123064_235_207069.jpg

Maffia Mudslide (PS4):

Een race over de bekende berg, de Mount Chiliad, is niet voor iedereen weggelegd. Een geschikte voertuigkeuze is cruciaal. Als je namelijk te hard naar beneden gaat kan het zomaar eens je einde zijn... Voor extra 'fun' kan je ervoor kiezen om het te laten regenen zodat je nog eens extra hard wegglijdt.

Family Feud (Xbox 360 & One):

Een gevecht tussen twee gangs. De Forelli Family weet het huis te vinden van de Leone Family. Vanzelfsprekend vindt er een gevecht plaats, maar wees zuinig met je ammo. Pick-ups zijn er namelijk niet.

LS Stories: #2 Dock Raid (PC):

Ook in deze Capture modus staan twee partijen tegen over elkaar. Je begint op de docks en het is aan jouw team om de drugs als eerst naar het Noord-Oosten of Zuid-Westen te brengen. Om het nog eens extra moeilijk te maken is de politie ook gewaarschuwd.

The Sicilian Gambit (PS3):

Deze Deatmach modus is gebaseerd op de laatste missie van Liberty City Stories, The Sicilian Gambit. Waar je in de originele een weg moet zien te vinden naar de top van de rots, is het voor deze Deatmatch ideaal om met je team deze positie zo lang mogelijk vast te houden. De garantie tot succes.

CiprianiCrimeFamily G Map (Xbox 360 & One):

Wederom een Deatmatch, maar nu met actie vanaf het begin. Werk jezelf naar het dak om een goed zicht te hebben op de mensen die beneden nog lopen. Kijk wel uit voordat de tegenstanders je tactiek door beginnen te krijgen.

gallery_123064_235_87033.jpg

Going to Liberty City (PC):

Kies een snelle bolide en zorg dat je als eerste bij het Los Santos Internatiol Airport bent. Door een kleine fout kan je al gauw je vlucht missen...

The Cemeterio (PS3 & PS4):

De banden van een familie liggen nogal hecht. Oud bazen liggen begraven op de Vinewood begraafplaats. Als gangs daar in confrontatie met elkaar komen blijft niets meer heel. Zo lang jij maar overeind blijft staan in deze Deatmatch.

The Wong Side of the Tracks (Xbox 360 & One):

Deze race is gebaseerd op de gelijknamige zijmissie. Ook in GTA Online race je langs de spoorrails, neem wel de goede afslag ondergronds zodat je de sprong kan maken over de Los Santos rivier.

Liberty City Tales (PC):

Ruzies worden niet uitgepraat in het maffia wereldje. Nee, het wordt uitgevochten. Een ideale plek is op de berg waar het Kortz Center ligt. De opdracht is simpel en de vijanden zijn goed uitgerust. Breng dus genoeg wapens met je mee...

Sindacco Sabotage (PS3 & PS4):

Deze Team Deathmatch is een ode aan de missie Sindacco Sabotage. Je zult het moeten doen met een pistool en samenwerking met je teamgenoten. Dat laatste is van uitermate belang, want kogels in je rug is namelijk niet zo fijn.

Bron: Rockstar Newswire

Edited by Bassieboy35

Share this post


Link to post
Share on other sites


Recommended Posts

Nice, R* doet in elk geval nog wel wat aan de oudere generatie consoles! Daar ben ik ze oprecht dankbaar voor. :) In 't weekend ga ik ze

vermoedelijk is uitproberen. ^_^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nice, R* doet in elk geval nog wel wat aan de oudere generatie consoles! Daar ben ik ze oprecht dankbaar voor. :) In 't weekend ga ik ze

vermoedelijk is uitproberen. ^_^

Je zou toch een PS4 kopen...?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...