Jump to content
  • Sign Up
Sign in to follow this  
Danger_dog_guy_7

Time trials: tips & tricks

Recommended Posts

Danger_dog_guy_7

Time trials tips & tricks

Sinds de freemode events update zijn er ook time trials toegevoegd aan de game. Time trials zijn een race tegen de klok. Als je binnen de aangegeven tijd de finish haalt krijg je een beloning van $51000, finish je te laat dan krijg je 'slechts' $1000. Omdat het heel frustrerend is wanneer je het niet haalt, heb ik hier wat tips opgesteld waarmee je de time trials beter kan halen.

Tips & tricks:

1. Voor je begint is het altijd handig om te kijken waar je langs moet rijden en waar je moet finishen. Zo kan je voor jezelf al een waypoint zetten op de plek waar je moet finishen, zodat je minimap nu een route voor je aangeeft.

2. Vanaf het moment dat je begonnen bent probeer je zo lang mogelijk een wheelie te trekken. Terwijl je een wheelie doet maak je net wat meer vaart en is er een grotere kans om het te halen. Doe dit alleen op rechte stukken, bij bochten kan je van de weg af vliegen.

3. Gebruik een bati. Dit klinkt misschien wat afgezaagd, maar dit is toch echt de beste motor voor de time trials. Dit omdat de handeling en snelheid een goede combinatie zijn en je makkelijker auto's kan ontwijken. Je kan het natuurlijk ook met een andere motor of auto proberen, maar dit is echt het beste voertuig.

4. Doe hem overdag. Overdag is de weg veel overzichtelijker en is de kans op botsingen iets kleiner. Stel je hebt geen geduld en wil het toch 's nachts doen raad ik je aan de koplampen van je voertuig aan te zetten.

5. Zet de radio uit. Misschien iets dat je niet heel serieus kan nemen, maar als je de radio uit zet ben je minder afgeleid en kan je je beter focussen op de weg. Maar je kan het natuurlijk ook proberen als je perse je favoriete track op wil laten staan. :puh:

6. Snij alle bochten af. Zo bespaar je net een aantal seconden, als je alles bij elkaar oprekent.

7. Zet turbo op je voertuig. Het kost een aantal knaken maar het werkt wel degelijk. Je voertuig word nu een stuk sneller en uiteindelijk heb je het dubbel terug verdient.

8. Een iets minder belangrijker puntje zijn de sprongen in de route. Wanneer je een (hoge) sprong maakt in de route zorg je dat je in wheelie houding land. Zo val je niet van je motor en kan je nog een klap vaart maken ook.

9. Nadat je van je motor bent gevallen is het handig om gelijk overnieuw te beginnen. Om niet 20 seconden te wachten tot ie faalt kan je op je telefoon naar je job list, vanuit daar kan je de time trial afkappen.

Hopelijk heb je wat aan deze tips. Heb jij nou zelf ook een goede tip en wil je deze graag delen, hou je dan niet in en zet hem hieronder neer. :)

Edited by Danger_dog_guy_7

Share this post


Link to post
Share on other sites
.Sharingan

Ik ben helaas niet meer zo actief met Time Trial. Komt mede door mijn werk - 3 ploegendiensten.

Share this post


Link to post
Share on other sites
.Sharingan

Tip: probeer als je de bati gebruikt om op rechte stukken te wheelien. Dit zorgt ervoor dat de motor hoger in toeren schiet ens dus harder optrekt.

Share this post


Link to post
Share on other sites
NickOwnage

Als je voorover leunt heeft het hetzelfde effect. Je poppetje heeft minder weerstand van de wind en je trekt ook sneller op.

Share this post


Link to post
Share on other sites
.Sharingan

Voorover leunen geeft bij mij niet het zelfde effect. Heb verschillende keren Time Trials geprobeerd op beide manieren, wheelie was bij mij altijd sneller.

Hoewel het klopt wat je zegt maar er is geen wind in het spel dat je écht weerstand geeft.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...