Jump to content

Goedkope steamkeys... alternatief voor kinguin e.d.!


MegaGTA

Recommended Posts

Er is een site die goedkope steamkeys verkoopt. Het heeft soms grote sales zoals gisteren met de alien invasion deals met in de afprijzingen: Far Cry 4, AC: unity, Battlefield Hardline en anderen vaak op -60%, -70% korting. De betreffende winkel is: https://www.g2a.com/r/best-sellers_ (het wordt geopend in een nieuw venster)

Ik heb meer dan 10 games hier besteld met geen enkele problemen en heb hier ongeveer ten minste €120 mee gespaard

Link to post
Share on other sites

Deze website wordt niet erkend door steam en staat bekend voor het doorverkopen van cd-keys. Met deze methode kopen bedrijven goedkoop cd's in in het buitenland, bijvoorbeeld India of Rusland waar de steam prijzen lager zijn dan in Europa, en verkopen deze aan de Europese consument. Vandaar dat er soms rare eisen voor het spel staan in de beschrijving zoals alleen te gebruiken in een bepaalde taal of in een bepaalde regio. Je kunt hier problemen mee krijgen wanneer steam of de spel uitgever actie onderneemt en alle doorverkochte keys blokkeert, je kunt dan niet bewijzen dat je het spel hebt gekocht omdat je de originele cd niet hebt en je bent je geld kwijt.

Link to post
Share on other sites

Dit is niet het geval met games die je alleen via Steam kunt krijgen, zoals Counter Strike. Ik heb hier ook al meerdere keys gekocht (Vakve Complete Pack, Banished, en nog veel meer) en ze werken allemaal. Ik houd het alleen bij de Steam keys, alles wat met consoles te maken heeft koop ik liever van Microsoft of Sony. :puh: G2A is niet de goedkoopste meer, de Steam sales zijn beter nu. :puh:

Edited by Ezra24rct3
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...