Jump to content
Bassieboy35

Take Two aanwezig op E3


gallery_123064_235_3226.png

Een tijdje terug kwam Take Two aanzetten met haar cijfers van het afgelopen kwartaal. Daarin stond onder andere dat Rockstar Games op GTA: Online blijft focussen. Waarschijnlijk zal dat de komende tijd nog het geval blijven, maar er zit een E3 aan te komen. Gaat dat de zaken veranderen?

Het antwoord op de vraag weten we niet. Strauss Zelnick, de CEO van Take Two Interactive werd geïnterviewd door het blad MCV. In het interview benadrukt Zelnick maar weer eens dat GTA: Online het boven verwachting goed doet door de verkoop van de Shark-Cards. Uit ervaring weten we dat hier op het forum niet al te positief wordt gedaan over dit systeem. Helaas gaat dat weinig aan het beleid veranderen. Zit er dan toch nog een lichtpuntje aan dit artikel? Ja en nee.

Op de vraag of er een Red Dead Redemption 2 aan zit te komen, kon Zelnick geen antwoord geven. Daarvoor wees hij wel op de E3: "We will be there in a big way.". De E3 is het evenement waar op gameontwikkelaars de laatste ontwikkelingen op gamegebied kenbaar maken. Dat Take Two aanwezig is, is enigszins positief, maar wat we hier uit moeten opmaken is niet duidelijk. Hoe ze aanwezig zijn is dan ook nog een vraag. Waarschijnlijk zal Rockstar Games niet een eigen conferentie houden, gezien ze dit in het voorgaande edities ook niet gedaan hebben. Er bestaat een kans dat Take Two haar nieuws kenbaar maakt via conferenties van Microsoft of Sony. Waar ze mee aankomen weten we uiterlijk 16 juni, wanneer de E3 afgelopen is.

Bron: MCV

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Denk eerder dat dit vooral voor Mafia 3 is, 2K is namelijk ook van T2. ;)

Ongetwijfeld komt Mafia 3 aan bod, maar dit seint toch naar iets van een announcement, vind je niet?

NBA 2k17! :)

Bewerkt: door Ezra24rct3

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

"We will be there in a big way.".

Ik ben benieuwd, al wijst het natuurlijk niet per se in de richting van een nieuwe R* game. Het zou best kunnen, persoonlijk hoop ik op Red Dead Redemption 2 of dan toch Agent.

Je noemt twee R* games op :7

Hij zegt 'of', niet 'en'.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Aaarrrggghhhh, nee nee nee nee! Red Dead Redemption 2???? Noooit!!! Hopelijk wel Red Dead Revolver 3!!! puh2.gifknipoog.gif

Zou het dan niet eerder Red Dead Revolver 2 zijn? :7 Er zijn overigens wel geruchten van een Bioshock Collectie, dat kan ook een optie zijn.

Bewerkt: door Ezra24rct3

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...