Jump to content
Thundercover

Olympic Events Update aangekondigd!


Rockstar heeft een nieuwe update voor GTA: Online aangekondigd, de Olympic Events Update! Tijdens de Olympische Zomerspelen dit jaar zal er niet alleen in het criminele Braziliaanse Rio de Janeiro gesport worden, maar ook in het Los Santos van GTA V! De update zal op 5 augustus uitkomen, de dag dat ook de echte Spelen van start gaan.

gallery_13783_45_245017.png

Tournament Editor

Olympische sporten als golf en tennis zitten al in GTA: Online, maar bleven tot nu beperkt tot een enkel potje. Met behulp van de nieuwe Tournament Editor kan je een toernooi opzetten voor deze sporten en tegen elkaar spelen in een poule- of knockout-systeem. De winnaar krijgt niet alleen eeuwige roem, maar ook een medaille en zijn of haar volkslied wordt bij de uitslag gespeeld.

Nieuw: Boogschieten

De Shooting Range van de Ammu-Nation wordt omgebouwd tot een heuse boogschietarena. In plaats van met geweren op borden te schieten mag je nu met een heuse boog aan de slag. Ook hier is het mogelijk om met meerdere spelers tegelijk te spelen in een toernooi en zijn er verschillende extra uitdagingen.

Nieuwe races en challenges

Ben je het huidige aanbod races zat? Rockstar heeft de meest uitdagende Creaties toegevoegd voor triatlon, golf, tennis en paragliden. Bergachtige tennisbanen en golfbanen die half onder water staan. Nieuwe races voor triatlon en paragliden waarin je wordt uitgedaagd om je eigen route te vinden, tussen de agressieve dieren en het vele luchtverkeer door.

Update: Helaas, dit was een 1 april-grap van GTAGames.nl! Bij ons weten is er niet een dergelijke update in de maak, tenzij we Rockstar wat inspiratie hebben gegeven voor komende zomer! ^_^

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Boog schieten zou wel leuk zijn. :puh: Aan de screen kan je al zien dat het nep is, Rockstar zou namelijk alleen Grand Theft Auto Online en de naam van de DLC doen, of met een highdetail concept art op de achtergrond. :puh:

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...