Jump to content

GTA Mini Mission Challenges


Svenie

Recommended Posts

GTA Mini Mission Challenges

In navolging van de III en Vice City Mini Mission Challenges presenteren wij jullie hierbij de "algemene" GTA Mini Mission Challenges. Voor de mensen die nog niet vertrouwd zijn met het concept: de Mini Mission Challenges zijn een aantal mini missies die in een competitieve context worden gespeeld. Onder mini missies worden onder andere de verschillende challenges in een GTA-game bedoeld, denken we hierbij bijvoorbeeld aan de Chopper Checkpoints in GTA Vice City of de Shooting Range challenges in GTA V, alsook submissies als Paramedic, Vigilante,...

Het concept is vrij eenvoudig. Om de twee weken wordt een nieuwe challenge gepost, en iedereen krijgt gedurende twee weken de tijd om een scherpe tijd of een goede score neer te zetten, om op die manier misschien zelf de winnaar van die challenge te worden. Op het einde van het jaar wordt tenslotte een eindwinnaar bekend gemaakt.

Hoe deelnemen?

Zoals hierboven reeds vermeld, kan iedereen gewoon deelnemen. Er geldt bij deze challenges geen verplichting tot inschrijving, dus is er ook geen verplichting om aan elke challenge deel te nemen. Wil je echter op het einde van het jaar de grote winnaar worden, is dit uiteraard wel aan te raden natuurlijk.

Je behaalde score bewijs je door een screenshot van je eindtijd of score via PM naar Svenie door te sturen. Bewijs via een print screen van het Rockstar Games Social profiel is bij een aantal challenges toegelaten alsook het posten van een filmpje. Het is toegestaan om tijdens een challenge meerdere scores in te sturen. Dit via een nieuw bericht in dezelfde PM. Je laatste inzending telt als je effectieve inzending.

Uiteraard wordt valsspelen in welke vorm dan ook niet getolereerd en zal het vaststellen hiervan resulteren in de diskwalificatie van de persoon in kwestie.

Puntensysteem

Op het einde van elke challenge worden punten uitgereikt aan de top drie met de beste tijd/score. De derde beste krijgt twee punten, de tweede drie punten, en de eerste tenslotte vier punten. Iedereen die een serieuze inlevering doet, krijgt één punt. Deze punten worden in de hoofdpost bijgehouden, zodat het voor iedereen duidelijk is hoeveel punten een bepaalde persoon al heeft verzameld.

Wat levert het op?

 • Eventuele records die verbroken worden krijgen een vermelding in het betreffende GTA-recordboek
 • De forum achievement "Challenge Accepted" voor het winnen van een challenge
 • Een zeer mooie prijs voor de eindwinnaar

Er rest mij nog slechts één ding en dat is jullie allemaal veel succes toewensen. Bewijs dat jij de beste GTA-speler van dit forum bent, door je elke challenge van je beste kant te laten zien!

Scorebord

 1. PrioX - 10 punten
 2. Big Boss - 4 punten
 3. Bassieboy35 - 3 punten

Edited by Bassieboy35
Scorebord bijgewerkt
Link to post
Share on other sites

Challenge #1

Behaal een highscore in

QUB³D

post-16696-0-62648500-1461508824.png

GTA: GTA IV

Bewijs: Screenshot van de eindscore of filmpje

Termijn: t.e.m. 27/05/2016

Uitslag

 1. Big Boss - 40.975 + 4 punten + 2de plaats GTA IV recordboek
 2. Bassieboy35 - 16.475 + 3 punten
 3. PrioX - 13.375 + 2 punten

Link to post
Share on other sites
 • 1 month later...
 • 4 months later...
 • 5 weeks later...

Challenge #3 Uitslag!

Helaas heeft maar één persoon de moeite genomen om mee te doen met de afgelopen ronde van de Mini Mission Challenges. Desondanks wordt PrioX het zo lekker makkelijk gemaakt en stoot hij mij naar de derde plek in de ranglijst. Hij wist een tijd van 03:15:223 neer te zetten. Daarmee krijg jij vier punten voor deze ronde én ook nog eens de andere achievement van deze Contests serie, namelijk Challenge accepted.

Challenge #4Vernietig zoveel mogelijk Berkley's RC Vans tijdens Beefy Baron.

Beefy_Baron.jpg

GTA: GTA San Andreas

Bewijs: Screenshot van de eindscore of een filmpje.

Termijn: 01/11/2016 - 30/11/2016

Link to post
Share on other sites
 • 5 weeks later...

Challenge #4Jammer genoeg moet ik mededelen dat niemand de moeite heeft genomen om RC Baron uit te proberen. Vergeet daarom niet dat iedere inzending telt en dat je bij weinig/geen inzendingen automatisch 1 of meer punten verdient. Aangezien de tijd verstreken is gaan we gewoon verder naar de volgende challenge.


Challenge #5Alweer de laatste ronde van dit jaar en die sluiten we af met een challenge in GTA III. Behaal de snelste tijd/houdt de meeste tijd over bij Gripped!. Dit zorgt er overigens ook meteen voor dat je in het GTA III Recordboek wordt opgenomen.

800px-Gripped_1.jpg

GTA: GTA III

Bewijs: Screenshot van de eindscore of een filmpje.

Termijn: 01/12/2016 - 22/12/2016

Link to post
Share on other sites
 • 3 weeks later...

Mededeling:De deadline verplaats ik naar 25 december. Mocht je nog een mee willen doen aan de challenge, doe dit dan voor aanstaande zondag. Mocht je geen savegame hebben die je toegang heeft gegeven tot Shoreside Vale, dan doe ik graag een beroep onze download database. Deze savegame is ver genoeg om mee te doen aan de challenge. Credits naar de heren die aan deze savegame hebben gewerkt uiteraard.

Link to post
Share on other sites
 • 3 weeks later...

Mini Mission Challenges Uitslag!

De Awards zijn inmiddels voorbij. Eén van de Award winnaars kreeg ook een Award voor de meeste punten bij deze contest; de Mini Mission Challenges. De laatste ronde is bewust niet bekend gemaakt om het extra spannend te houden, maar de uitslag wil ik je absoluut niet onthouden. Bij de laatste ronde kon je de Gripped submissie uitvoeren. De persoon met de meeste tijd over zou winnen. Helaas bleef het bij één deelnemer. Dat was wederom @PrioX. Met nog 19 seconden resterend leverde hem dat vier punten op. Daarmee komen we op een eindstand van:

Scorebord

 1. PrioX - 10 punten
 2. Big Boss - 4 punten
 3. Bassieboy35 - 3 punten

De absolute winnaar van deze contest is dus @PrioX, gefeliciteerd! :tu: Zoals beloofd heb jij de onderstaande Award verdiend. Alle mensen die hebben meegedaan wil ik bedanken voor de moeite en deelname. Mijn dank gaat ook uit naar @Svenie voor het opstarten van deze Contest en @Guardian1980 voor het coördineren.

gallery_13783_45_3693.png

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...