Jump to content

Bassieboy35

Recommended Posts

Bassieboy35

GTA Photo Contest

In navolging van de GTAGames Photo Contest presenteren wij jullie hierbij de "algemene" GTA Photo Contest. Voor de mensen die nog niet vertrouwd zijn met het concept: per ronde wordt er een thema en GTA vermeld. Er moet dan een een foto gemaakt worden van dat thema in de desbetreffende GTA.

Het concept is vrij eenvoudig. Om de drie weken wordt een nieuwe foto-opdracht gepost, en iedereen krijgt gedurende twee weken de tijd om een leuke, creatieve of gekke foto te maken. Jij bepaalt zelf hoe je de foto maakt en hoe die eruit komt te zien, zolang de foto maar aan de GTA en het thema voldoet. De derde week dient als stemweek voor de ronde.

Hoe deelnemen?

Zoals hierboven reeds vermeld, kan iedereen gewoon deelnemen. Er geldt bij deze foto-opdrachten geen verplichting tot inschrijving, dus is er ook geen verplichting om aan elke foto-opdracht deel te nemen. Wil je echter op het einde van het jaar de grote winnaar worden, is dit uiteraard wel aan te raden natuurlijk.

Om mee te doen stuur je je foto in een PM naar @Bassieboy35. Het is toegestaan om tijdens een ronde meerdere foto's in te sturen. Alleen de laatste telt. Dit via een nieuw bericht in dezelfde PM. Uiteraard is het de bedoeling dat je die foto zelf gemaakt hebt.

Uiteraard wordt valsspelen in welke vorm dan ook niet getolereerd en zal het vaststellen hiervan resulteren in de diskwalificatie van de persoon in kwestie.

Puntensysteem

Op het einde van elke foto-opdracht worden punten uitgereikt aan de top drie met de beste foto. De derde beste krijgt twee punten, de tweede drie punten, en de eerste tenslotte vier punten. Iedereen die een serieuze inlevering doet, krijgt één punt. Deze punten worden in de hoofdpost bijgehouden, zodat het voor iedereen duidelijk is hoeveel punten een bepaalde persoon al heeft verzameld.

Wat levert het op?

 • Kiekjes krijgen een plek in de Galerij. Zo blijft het materiaal bewaard en kunnen we later terugkijken op deze prachtige foto's.
 • De forum achievement "Photo Shoot" voor het winnen van een Photo Contest.
 • Voor de winnaar valt er een mooie prijs te behalen.

Er rest mij nog slechts één ding en dat is jullie allemaal veel succes toewensen. Bewijs dat jij de beste GTA-fotograaf van dit forum bent, door je elke foto-opdracht van je beste kant te laten zien!

Scoreboard

1. FrankyFourFingers - 13 Punten

2. PrioX - 11 Punten

3. Danger_dog_guy_7 - 4 Punten

3. Dexist - 4 Punten

3. NicolaB - 4 Punten

4. Asphyxiated - 1 Punt

Edited by Bassieboy35
Scoreboard bijgewerkt.
Link to post
Share on other sites
Bassieboy35

Photo Shoot #1

Maak een foto met een of meerdere vrienden van je uit de game, de rest mag je zelf invullen.

GTA:

GTA IV

Bewijs: Photo van het moment

Termijn: 24/04/2016 - 27/05/2016

Link to post
Share on other sites
 • 1 month later...
Bassieboy35

Photo Shoot #2

Maak een foto waarin

gangs duidelijk in naar voor komen.

Bewijs: Photo van het moment

Termijn: 01/06/2016 - 17/06/2016Er is een Achievement te winnen en later dit jaar misschien zelfs een Award! P.s. foto's met een mobiel zijn uiteraard ook toegestaan.

Link to post
Share on other sites
 • 1 month later...
Bassieboy35

Photo Shoot #3

Het is 1 augustus, tijd om deze contest weer op te pakken. Hopelijk komen er dit keer wel inzendingen die ook nog eens een Achievement en/of Award kunnen opleveren! Deze keer: maak een foto waarin

een skyline duidelijk naar voren komt.

med_gallery_1_161_85879.jpg

Een foto van @Joriz uit de ledengalerij

GTA: GTA V

Bewijs: Photo van de Skyline

Termijn: 01/08/2016 - 22/08/2016Foto's met een mobiel zijn uiteraard ook toegestaan.

Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...

We zitten zo op de helft van deze ronde, je kan nog steeds meedoen! Simpelweg een mooie foto maken van een Skyline, uploaden naar Social Club en opsturen naar mij. :)

Link to post
Share on other sites
 • 4 weeks later...

Uitslag Photo Shoot #3

De maand augustus is inmiddels al een tijdje voorbij. Vanwege afwezigheid aan het einde van de maand ben ik of min of meer vergeten dat deze ronde is afgelopen. Ondanks dat was er genoeg tijd om in te zenden, helaas is het maar bij één inzending gebleven. Dat moet natuurlijk wel beloond worden.@PrioX stuurde meteen op de eerste dag van de ronde een foto in van een Skyline, zijn resultaat vind je hieronder. Omdat er geen andere deelnemers waren is een stemronde niet nodig en levert dat PrioX meteen 4 punten op én de achievement Photo Shoot, gefeliciteerd!

med_gallery_123064_253_190629.png

Zoals eerder vermeld worden de inzendingen in een Photo Album op het forum bewaard.

Photo Shoot #4

Je denkt zeker dat PrioX dat snel heeft verdient? Klopt, daarom raad ik je aan om mee te doen met de volgende ronde(s). Deze ronde is voor de 80's fans onder ons, namelijk met als thema Back to the 80's!GTA: GTA Vice City

Bewijs: Photo waarin je de sfeer van de jaren 80 terug laat komen.Mocht je nog wat inspiratie nodig hebben, kijk bijvoorbeeld naar de iconische kledingstijl, voertuigen, felle kleuren en anders is Vice City in z'n geheel 80's (;)).

Termijn: 08/09/2016 - 23/09/2016Foto's met een mobiel zijn uiteraard ook toegestaan.

Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...
 • 2 weeks later...

Photo Shoot #5

Zet je mooiste voertuig op de foto!med_gallery_1_161_678833.png

GTA:

GTA V

Bewijs: Photo waarop een voertuig staat.

Termijn: 01/10/2016 - 23/10/2016Foto's met een mobiel zijn uiteraard ook toegestaan.

Link to post
Share on other sites
 • 3 weeks later...
 • 2 weeks later...

Photo Shoot #6

GTA San Andreas staat natuurlijk ook bekend om haar vele cheats. Met je cheats kan je aardig wat chaos creëeren. Creëer daarom zoveel mogelijk Chaos in één foto.med_gallery_56961_28_53337.jpg

Bewijs: Photo die bol staat van chaos.

Termijn: 01/11/2016 - 22/11/2016Foto's met een mobiel zijn uiteraard ook toegestaan.

Link to post
Share on other sites
 • 3 weeks later...

Update:

Je kan je foto met veel chaos nog opsturen tot en met dinsdag 22 november! Daarnaast loopt Challenge #4 ook nog steeds waarbij je Beefy Baron moet spelen. Daar geldt echter dat je tot en met 30 november hebt. Onthoud ook dat meedoen belangrijker is dan winnen. smile3.gif

Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...

Uitslag Photo Shoot #6

Ook hier geldt dat het jaar ten einde loopt en dat we de een na laatste ronde van dit jaar hebben afgesloten. Helaas hadden we wat minder inzendingen dan de vorige keer, namelijk twee. Een foto met daarop een opgehangen politie agent en een foto van een straat met een hoop opgeblazen voertuigen. Aan de

stemmers de vraag welke foto het beste het begrip chaos omschreef. Negen mensen hadden daar een mening over, acht daarvan gingen voor Photo 1 die van niemand minder dan @NicolaB kwam. Gefeliciteerd met je Achievement en vier punten voor op de ranglijst! Op de tweede plek en toch nog goed voor drie punten @FrankyFourFingers met Photo 2.

med_gallery_123064_253_857817.png

Zoals eerder vermeld worden de inzendingen in een Photo Album op het forum bewaard.

Photo Shoot #7

Net zoals bij de

Mini Mission Challenges doen we een uitstapje naar GTA III. Ook omdat dit de laatste ronde van het jaar is doen we het thema freestyle. Maak een foto waar jij een foto van wilt maken, zolang die maar van jou afkomstig is en in GTA III is gemaakt. Succes!

GTA: GTA III

Bewijs: Photo waarin je iets hebt gefotografeerd in GTA III.

Termijn: 01/12/2016 - 22/12/2016

Foto's met een mobiel zijn uiteraard ook toegestaan.

Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...
 • 2 weeks later...

Mededeling:De deadline verplaats ik naar 25 december. Mocht je nog een foto willen maken doe dat dus snel, want je hebt tot en met aanstaande zondag. Momenteel heb ik één inzending ontvangen.

Link to post
Share on other sites
 • 3 weeks later...

GTA Photo Contest Uitslag!

Net zoals bij de Mini Mission Challenges is hier ook de uitslag inmiddels bekend. De winnaar kreeg ook een Award voor zijn deelname aan de GTA Photo Contest onder het mom van Beste GTA Fotograaf. Wie goed had geteld voordat dit topic tijdelijk verborgen was, had de uitslag al kunnen zien. FrankyFourFingers stond namelijk met twee punten voor op PrioX. In de laatste ronde hadden zij als enige nog een inzending gedaan. De 7e stemronde gaf geen doorslaggevende winnaar van de ronde, want met acht stemmen had ieder vier stemmen weten binnen te slepen. Voor beide kandidaten leverde dat evenveel punten op, namelijk vier.

Scoreboard

1. FrankyFourFingers - 13 Punten

2. PrioX - 11 Punten

3. Danger_dog_guy_7 - 4 Punten

3. Dexist - 4 Punten

3. NicolaB - 4 Punten

4. Asphyxiated - 1 Punt

Met twee punten verschil komen we op de uiteindelijke winnaar @FrankyFourFingers! Bedankt voor je deelname en gefeliciteerd met je Award en overwinning! :tu: Alle overige deelnemers bedankt voor jullie inzet en deelname. Mijn dank gaat ook uit naar @Guardian1980 voor het coördineren van deze contest!

gallery_13783_45_37379.png

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...